Γ Εθνική

Κούτσης (Πανηλειακός): «Δεν έχουμε εχθρούς, μόνο αντιπάλους για 90 λεπτά!»

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός παρά την αναποδιά που του έτυχε με το λεωφορείο κατά τη μετάβαση του στην Καλαμάτα και είχε ως συνέπεια την καθυστέρηση της σέντρας αλλά και την όποια ταλαιπωρία, στάθηκε πολύ καλά στο προχθεσινό ντέρμπι και αν ήταν λίγο πιο τυχερός και πιο εύστοχος θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το ισόπαλο 0-0 πάντως, σε γενικές γραμμές κρίνεται θετικό αλλά και δίκαιο σαν αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώθηκε εν μέρει και στις δηλώσεις του Γ. Κούτση μετά το σφύριγμα της λήξης.

Αναλυτικά, όσο δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων:

«Φημιζόταν κάποτε ότι ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες υπήρχε μια έχθρα η οποία πλέον δεν υπάρχει. Ο Πανηλειακός δεν έχει κανέναν εχθρό, έχει μόνο αντίπαλο για ενενήντα λεπτά! Το ίδιο θέλω να πιστεύω και η Καλαμάτα γι’ αυτό και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία η οποία ήταν εξαιρετική και αναφέρομαι και στους τρεις. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εκτιμώ ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν καθώς βρισκόμαστε σε ένα αρκετά κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες σε 2-3 περιπτώσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα, δε το κατάφεραν, ωστόσο πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές πήγαμε λίγο πιο ορθολογικά στο να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Παρελθόν ο Ντάνκουα

To προχθεσινό παιχνίδι στην Καλαμάτα ήταν το τελευταίο με την ερυθρόλευκη φανέλα για τον Σάμουελ Ντάνκουα αφού η διοίκηση του Πανηλειακού ανακοίνωσε χθες την λύση της συνεργασίας με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό.

Ο Ντάνκουα κατέφθασε το περασμένο καλοκαίρι στον Πύργο με αρκετά καλές περγαμηνές ωστόσο πλην κάποιων εξάρσεων σε μεμονωμένα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Πανηλειακό , όσο θα περίμεναν οι άνθρωποί του, με αποτέλεσμα το «διαζύγιο» να έρθει πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ηλείας βρίσκονται ήδη σε διαδικασίες ανεύρεσης του αντικαταστάτη του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάμουελ Ντάνκουα. Τον ευχαριστούμε για τη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις».

*Ο Α.Ο. Πανηλειακός θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Καλαμάτας για την άψογη φιλοξενία καθώς και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας κ. Μάνταλο για τα υποδειγματικά μέτρα προστασίας που παρείχε. Τέλος, συγχαίρει τον κ. Γκάμαρη και τους βοηθούς τους για την άψογη διαιτησία τους στο προχθεσινό παιχνίδι και τους εύχεται να φτάσουν μέχρι και την Σούπερ Λιγκ, γιατί τέτοιες διαιτησίες έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας.

Όλη η επικαιρότητα