Από το περιοδικό «Meat News»

Στον Πύργο βρίσκεται η καλύτερη βιτρίνα κρεοπωλείου, σύμφωνα με το διμηνιαίο περιοδικό «Meat News» που απένειμε το 1ο Βραβείο στο Κρεοπωλείο του Διονύση Θ. Αντωνόπουλου, στην οδό Θεμιστοκλέους 12 στον Πύργο. Μια διάκριση που έρχεται να επιβραβεύσει την καθημερινή προσπάθεια της οικογενειακής επιχείρησης, να προσφέρει πάντα τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της.

   Η κριτική επιτροπή του περιοδικού «Meat News» έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του κρεοπωλείου (σ.σ έχει συμμετάσχει  και στον παρελθόν σε αντίστοιχο διαγωνισμό του περιοδικού, και τον Δεκέμβρη του 2016 έλαβε το 3ο βραβείο) διαπίστωσε την ανοδική εξέλιξη της προσπάθειας, απονέμοντάς του – δικαίως – το 1ο βραβείο γιο το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2018. «Έστειλα συμμετοχή για 1η φορά πριν 4 περίπου χρόνια, χωρίς ωστόσο, στην αρχή να πάρω κάποιο βραβείο. Βέβαια, ως συνδρομητής του περιοδικού, κάθε φορά παρακολουθούσα και μελετούσα τι έκαναν οι συνάδελφοί  μου που είχαν αποσπάσει βραβεία. Όχι απαραίτητα για το βραβείο αυτό κάθε αυτό, αλλά κυρίως για βελτιώνουμε κι εμείς την εικόνα της βιτρίνα μας, η οργάνωση της οποίας απαιτεί κόπο και πολύ χρόνο καθημερινά», λέει ο Διονύσης, εξηγώντας μάλιστα πως, όσο και απλό να φαίνεται στο καθένα, η οργάνωση μιας βιτρίνας 10 μέτρων καθημερινά, για να γίνει όπως πρέπει, μπορεί να πάρει και 3 ώρες. «Δε με κουράζει, γιατί την αγαπώ τη δουλειά μου. Σ’ αυτό το μαγαζί γεννήθηκα και πλέον, από το 2010 βρίσκεται στα δικά μου ¨χέρια¨ έχοντας βέβαια ως πολύτιμους βοηθούς τα αδέλφια μου, Κωνσταντίνο και Κατερίνα και ¨στυλοβάτη¨ τον πατέρα μας Θεόδωρο, που 29 χρόνια βρίσκεται σε αυτό το χώρο», λέει ο Διονύσης.

Με αδιαπραγμάτευτο όπλο την «ποιότητα» το κρεοπωλείο δεν μένει μόνο σε αυτό, αλλά όλα τα μέλη της οικογένειας – και δη η νέα γενιά – ενημερώνονται, παρακολουθούν σεμινάρια, διαβάζουν, ταξιδεύουν και προσπαθούν πάντα να προτείνουν και καινούργια προϊόντα και παρασκευάσματα στους πελάτες τους, οι οποίοι με τη σειρά τους, τους εμπιστεύονται με «κλειστά μάτια» πια. «Το βραβείο αυτό είναι μια επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε καθημερνά να προσφέρουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας. Μια μικρή ανταμοιβή, που όμως μας δημιουργεί και την ευθύνη να προσπαθούμε κάθε μέρα και να μην επαναπαυόμαστε. Το οφείλουμε και στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας που τόσα χρόνια μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους»,  σημειώνει τέλος ο Διονύσης, που ήδη προετοιμάζει τη συμμετοχή του, σε ένα ακόμα διαγωνισμό το ερχόμενο Φθινόπωρο.