Επιχειρήσεις Ηλεία

Κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος: Ποιότητα με … σφραγίδα

Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι ότι για τους πελάτες του κρεοπωλείου ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ δεν αποτελεί έκπληξη!

Για όλους τους υπόλοιπους, που ακόμη δεν έχουν έρθει σε επαφή με την παραδοσιακή επιχείρηση στον Πύργο Ηλείας, ήρθε η ώρα να γνωρίσουν την αξεπέραστη ποιότητα που την χαρακτηρίζει.

Στην μακρά σειρά βραβεύσεων των προϊόντων του κρεοπωλείου ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο διεθνείς αναγνωρίσεις που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο 2019.

Η πρώτη ήρθε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας –iTQi (https://www.itqi.com/gr/ )- με έδρα τις Βρυξέλλες που βράβευσε το Παραδοσιακό Πυργιώτικο λουκάνικο ¨Μαλλιόπουλος¨ και το Παραδοσιακό Χοιρινό Παστό σε Χοιρινό Λίπος.

Το iTQi, με κριτές που επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Η δεύτερη ήρθε στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection (http://www.monde-selection.com/en/) όπου την διάκριση Silver Award κέρδισε το Παραδοσιακό Πυργιώτικο λουκάνικο ¨Μαλλιόπουλος¨.

Ο διαγωνισμός Monde Selectionκάθε χρόνο από το 1961, με την βοήθεια εβδομήντα παγκοσμίου φήμης ειδικών, επιλέγει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την χαρακτηριστική γεύση τους.

Το κρεοπωλείο ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες τις οποίες επεξεργάζεται με παραδοσιακό τρόπο και αναζητώντας συνεχώς νέες γευστικές προκλήσεις μας δίνει ένα σίγουρο στοίχημα : Οι επιτυχίες θα συνεχιστούν!

Όλη η επικαιρότητα