Ελλάδα

Κρήτη: Καταγγελία σοκ από μητέρα για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της από τον πατέρα τους

Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε μια σοκαριστική υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο που δέχτηκαν καταγγελία από τη μητέρα δυο παιδιών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η Ασφάλεια Ηρακλείου διερευνά τα τελευταία 24ωρα την καταγγελία, σύμφωνα με την οποία δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 7 και 12 ετών, έπεσαν θύματα κακοποίησης.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι διαζευγμένο, με τη μητέρα να μεταφέρει στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά της, της περιέγραψαν κάποια περιστατικά τα οποία είχαν σημειωθεί τους προηγούμενους μήνες.

Οι αστυνομικές Αρχές προσήγαγαν και συνέλαβαν για την υπόθεση μετά από έρευνες στο σπίτι του, τον πατέρα των δύο παιδιών, ενώ και τα δύο ανήλικα φαίνεται να έχουν πέσει θύματα ασελγών πράξεων.

Η σύλληψή του έγινε με αφορμή κάποια ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του – κάποιο αυτοσχέδιο όπλο και διάφορα άλλα ευρήματα – ωστόσο εξετάζεται και το περιεχόμενο της καταγγελίας, που έγινε από τη μητέρα.

Η έρευνα της Ασφάλειας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη ανακρίνεται ο πατέρας των παιδιών σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία, ενώ τα παιδιά εξετάζονται από ψυχολόγο.

Έχει διαταχθεί και η ιατρική πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να μπορέσουν να διευκρινίσουν τι έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μία διερεύνηση που γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω ακριβώς της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Όλη η επικαιρότητα