Ελλάδα

Κρήτη: Λύνεται το μυστήριο με την οικογένεια που “αποδεκατίστηκε” στην Κρήτη όπου είχε πάει για διακοπές- Μόνα τους τα παιδιά στο ξενοδοχείο

Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία της οικογένειας των Ρώσων που βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές και μέσα σε λίγες ώρες αποδεκατίστηκε με τη μητέρα της οικογένειας να αφήνει την τελευταία της πνοή την πρώτη ημέρα των διακοπών και τον πατέρα να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο παιδιά της οικογένειας είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν μόνα χωρίς τους γονείς τους σε ένα ξένο τόπο μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε τους παππούδες τους καθώς τα παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένεια στη Χερσόνησο ενώ η υπόθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον την Ρωσικής Πρεσβείας. Οι αρχές εξέτασαν με προσοχή την μυστήρια, όπως αρχικά φαινόταν αυτή υπόθεση, αλλά τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά και την ενημέρωση που είχαν από ιατροδικαστική και γιατρούς. Όπως επισημάνθηκε από τους ειδικούς και οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα! Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχει το ταξίδι τους αυτήν την τραγική κατάληξη.

Η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο όπου παραθέριζε η οικογένεια, ενώ ο σύζυγός της, 45 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή όμως αποκαλύφθηκε χθες Παρασκευή. Η μητέρα και η 14 κόρη της πήγαν για φαγητό στο σνακ μπαρ του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μέχρι η 14χρονη να πάει στη ρεσεψιόν να ζητήσει βοήθεια, η μητέρας της είχε πεθάνει.

Στο ξενοδοχείο κατέφθασε ασθενοφόρο, άντρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απεφάνθη πως η γυναίκα είχε κατεστραμμένο το ήπαρ. Την ίδια ώρα, ο πατέρας, που ήταν με τον τρίχρονο γιο του ζευγαριού, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Αρχικά νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια στην παθολογική. Η κατάστασή του όμως χειροτέρεψε δραματικά και δύο μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου, καθώς ήταν σε ημιθανή κατάσταση, όπου και νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί η ρωσική πρεσβεία στη χώρα μας καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσε το θάνατο της 41χρονης γυναίκας αλλά και την αιτία που έχει προκαλέσει την σοβαρή κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Παράλληλα η πρεσβεία σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας στη Ρωσία σε συγγενικά τους πρόσωπα που αντί για διακοπές βρέθηκαν να θρηνούν το χαμό της μητέρας τους και να αγωνιούν μην χάσουν και τον πατέρα τους.

Πηγή: ΕΡΤ, cretalive.gr, cretapost.gr, flashnews.gr

Όλη η επικαιρότητα