Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του Γάλλου τουρίστα

Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη από την άγρια δολοφονία του 56χρονου Γάλλου τουρίστα από την 44χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στον Τσούτσουρα Ηρακλείου..

 

Η 44χρονη σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τον σκότωσε με ένα ψαλίδι

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία, σοκάρουν.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η 44χρονη σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι.

Το σώμα του 56χρονου άνδρα έφερε πολλά τραύματα στο σημείο της καρδιάς, στο λαιμό ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι Αρχές μπαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαπράχθηκε το αιματηρό περιστατικό αντίκρισαν το άψυχο σώμα του άνδρα να είναι τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι. Εκεί, σε κατάσταση σοκ, βρισκόταν και η 44χρονη σύζυγός του η οποία φαινόταν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν.

Καθημερινό φαινόμενο οι καυγάδες του ζευγαριού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών μέσω, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνό φαινόμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να μείνουν μία ολόκληρη βδομάδα.

Καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου άρχιζαν οι καυγάδες.

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το μοιραίο βράδυ

via