Ηλεία

Κυκλοφόρησε ο «Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας – Ήλιδας 18’» – Μία σύγχρονη έκδοση στην υπηρεσία του πολίτη

Ακούστε το άρθρο

Με σεβασμό απέναντι στον επαγγελματία και τον πολίτη και με γνώμονα την άμεση, άρτια και αξιόπιστη πληροφόρηση, κυκλοφόρησε χθες ο ‘Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας- Ήλιδας ‘18’.

Ο ‘Οδηγός’ κυκλοφορεί για 7η συνεχόμενη χρονιά από την διαφημιστική εταιρεία ‘Multi Productions’, η οποία πιστή στο ραντεβού προχώρησε σε μία έκδοση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο εργαλείο για τον κάθε επαγγελματία, τον κάθε πολίτη του δήμου Ήλιδας αλλά και τον κάθε επισκέπτη.

Περισσότερες από 1300 καταχωρήσεις!

Πρόκειται για μία έκδοση που περιλαμβάνει περισσότερες από 1300 καταχωρήσεις, πληθώρα πληροφοριών, καλαίσθητη και εύχρηστη, μέσω της οποίας διαφημίζεται ο δήμος Ήλιδας αλλά και όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής.

Κάθε χρόνο ο ‘Οδηγός’ επικαιροποιείται, βελτιώνεται, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτη την ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Ο πολίτης που θα πάρει στα χέρια του τη νέα αυτή έκδοση θα έχει την ευκαιρία να ‘ξεναγηθεί’ στον δήμο Ήλιδας, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή αλλά και για την αγορά και την οικονομία του τόπου, μέσα από συνεντεύξεις και απόψεις.

Οι σελίδες του ‘Οδηγού’ περιλαμβάνουν χρήσιμα τηλέφωνα, όλα τα τηλέφωνα του δήμου, των υπηρεσιών, των σχολείων, των συλλόγων, των ναών, των τραπεζών και το μεγαλύτερο μέρος του είναι αφιερωμένο στους επαγγελματίες της περιοχής, περιλαμβάνοντας τηλέφωνα, διευθύνσεις, επωνυμίες, αλφαβητικά και ανά επαγγελματική κατηγορία, για να μπορεί ο αναγνώστης εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που θέλει, χωρίς κόπο.

Ο ‘Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας- Ήλιδας ‘18’ κυκλοφόρησε και άρχισε να διανέμεται χθες στην Αμαλιάδα, αποσπώντας θερμά σχόλια για το άρτιο αποτέλεσμα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει διανεμηθεί σε όλα τα σημεία της περιοχής και σε όλα τα καταστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο γραφείο της ‘Πατρίς’ στην Αμαλιάδα, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 19, για οποιαδήποτε πληροφορία.

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος  (Δήμαρχος Ήλιδας)

«Και ο νέος Οδηγός αναμένεται να αποτελέσει και φέτος το βασικό εγχειρίδιο στα χέρια των δημοτών και των επισκεπτών μας, που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προβολή και την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Δήμος μας χαιρετίζει την προσπάθεια, που ως σκοπό έχει την παροχή προβολής στους επαγγελματίες, ενώ μέσω του ευρετηρίου που έχει δομηθεί, οι συντοπίτες μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών μας. Η εγγύηση για την επιτυχία καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως το άρτια καταρτισμένο ευρετήριο, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, αλλά πάνω απ’ όλα το αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο».

Νίκος Σαψιάλης  (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας)

««Είναι ένας χρήσιμος Οδηγός όχι μόνο για τους επαγγελματίες της πόλης, αλλά για όλους τους κατοίκους που θέλουν να δούνε ποια μαγαζιά είναι στην πόλη, για τον κόσμο που επισκέπτεται την πόλη μας, για να μπορεί να ξέρει ποια μαγαζιά υπάρχουν και να μπορεί να κάνει τις αγορές του και να επιλέγει τα σωστά και τα καλά καταστήματα της πόλης που έχουν πάρα πολύ καλά προϊόντα. Και δεν είναι μόνο τα εμπορικά μαγαζιά, είναι και τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι και τα μαγαζιά της Κουρούτας και ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να βρίσκει και να αξιολογεί τα πολύ καλά μαγαζιά που υπάρχουν στην πόλη μας. Έχει πολλές πληροφορίες και είναι γραμμένα όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει κάποιος για το κάθε μαγαζί τι έχει, τι κάνει και τι προσφέρει. Είναι μία πολύ καλή προσπάθεια, βοηθά τα καταστήματα της πόλης γιατί ο κόσμος δεν χρειάζεται να φεύγει και να πηγαίνει σε μεγάλες πόλεις, αλλά μπορεί να μένει στον τόπο του και να αφήνει τα λεφτά στον τόπο του».

Χρήστος Μπεβούδας  (ΑΒ Food Market)

«Η έκδοση του νέου ‘Οδηγού’ αποδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη και στήριξη της περιοχής, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον επαγγελματία και τον πολίτη. Μοντέρνα έκδοση, πλούσια και χρήσιμη, αποτελεί την πιο προσβάσιμη λύση στους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης, καθώς επίσης και σε αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους».

Γιώργος Δημητρόπουλος  (Βιβλιοπωλείο ‘Βιβλιοπανόραμα’)

«Για ακόμη μία χρονιά κυκλοφόρησε ο Επαγγελματικός Οδηγός της Αμαλιάδας, ένα χρησιμότατο εργαλείο για τους επαγγελματίες και όχι μόνο, διότι είναι ένας Οδηγός που κατευθύνει τον αναζητητή κάποιου καταστήματος ή υπηρεσίας, ώστε να του διευκολύνει τη ζωή. Εύχομαι κάθε χρόνο να είναι καλύτερος, όπως ο φετινός είναι καλύτερος από πέρυσι».

Κώστας Παρράς  (Ηλεκτρικές συσκευές ‘Παρράς’)

«Και η φετινή έκδοση του ‘Οδηγού’ μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς πρόκειται για ένα άρτιο αποτέλεσμα, με πληθώρα πληροφοριών, για τους επαγγελματίες, τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες. Είναι μία καλαίσθητη έκδοση, εύχρηστη, που θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό πληροφοριών για όλους».

Νώντας Κουτρουμπής  (‘Χρυσόραμα’)

«Ο ‘Οδηγός’ που κυκλοφόρησε είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όλους, καθώς περιλαμβάνει πληθώρα πληροφοριών για τους επαγγελματίες αλλά και τις υπηρεσίες της περιοχής και θα βοηθήσει πολύ τον πολίτη. Ένας ‘Οδηγός’ που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας».

Σάκης Δούλος  (Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ‘Vodafone’)

«Όπως διαπιστώσαμε και ο φετινός ‘Οδηγός’ που κυκλοφόρησε θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους και θα διευκολύνει την καθημερινότητα, καθώς περιλαμβάνει πλήθος πληροφοριών. Κατά συνέπεια, ο πολίτης θα μπορεί στην καθημερινότητά του να ανατρέξει σε αυτόν και να βρει εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε πληροφορία».

Θεοδώρα Βοΐλα (Αρτοποιείο ‘Το Προζύμι’)

«Είναι μία πολύ ωραία προσπάθεια, έχει πολλές πληροφορίες, είναι καλογραμμένο και θα βοηθήσει στην ενημέρωση του πολίτη που αναζητά πληροφορίες για τους επαγγελματίες της περιοχής. Είναι μία πολύ καλή κίνηση για την περιοχή μας και σίγουρα πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο».

Όλη η επικαιρότητα