Ελλάδα

Κύκλωμα κοκαϊνης στο Κολωνάκι: Τι είπε η συνδιοκτήτρια – γνωστή ηθοποιός για τη διακίνηση ναρκωτικών σε μαγαζί

Ακούστε το άρθρο

Άγνοια σχετικά με όσα συνέβαιναν σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου το οποίο φέρεται να είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε η η συνδιοκτήτρια – γνωστή ηθοποιός της επιχείρησης.

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενους απολογήθηκαν σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δήλωσε ότι ούτε ο γιος της ήξερε τι συνέβαινε στο μαγαζί.

Στην απολογία της στο δικαστήριο  η ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σημειώνοντας: «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίστηκε έκπληκτη για την εμπλοκή στην υπόθεση του συνιδιοκτήτη και συνεταίρου της στο μαγαζί, τον οποίο χαρακτήρισε φιλικό και καλόκαρδο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» τόνισε.

Κατά τα λοιπά, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τους κατηγορουμένους της υπόθεσης και ότι έκανε παρέα μαζί τους.

Η απολογία του γιου της ηθοποιού

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο γιος της ηθοποιού ο οποίος ανέφερε πως ούτε ο ίδιος  γνώριζε ούτε είχε πληροφορηθεί κάτι. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση του δικαστηρίου. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» ανέφερε για τον παρουσιαστή ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας την αθωότητά του.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα