Κυλλήνη – 3on3: Εντυπωσιακό θέαμα για μια ακόμη χρονιά

Νικητές οι OXAIO STATE, νίκησαν 12-11
στον τελικό τους ΜΕΘΑΝΑ
B.C

 

 Άλλο ένα τουρνουά μπάσκετ 3on3, το 7ο κατά σειρά και τρίτο αφιερωμένο στον Ανδρέα Σοφιανό, τελείωσε στο λιμάνι της Κυλλήνης, αφήνοντας έντονα συναισθήματα σε όλους όσους το παρακολούθησαν.

Και φέτος οι συμμετοχές ήταν πολλές και ιδιαίτερα δυνατές, αφού στο παρκέ τέθηκαν αντιμέτωποι αθλητές με πλούσια εμπειρία στο άθλημα του μπάσκετ.

Νικητές του 3on3 στην Κυλλήνη ήσαν οι OXAIO STATE, όπου την ομάδα αποτελούσαν οι Άρης Συνετός (πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή), Ανδρέας Περικλέους, Βασίλης Δρυμώνας και Διονύσης Λάττας, οι οποίοι νίκησαν μετά από έναν συναρπαστικό τελικό τους ΜΕΘΑΝΑ B.C. των Νίκου Καμίλη, Νίκου Ματσάκου, Παναγιώτη Ζαφείρη και Δημήτρη Τζημόπουλου με σκορ 12-11.

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Fits Coffee του Φάνη Φίτσαλου, με συμπαίκτες τους Πέτρο Μανιάτη και Νίκο Μπακογιάννη, ενώ την 4η πήρε ο Ολυμπιακός του Νίκου Φουρνόδαυλου που κέρδισε για 2η συνεχόμενη χρονιά των διαγωνισμό των τρίποντων.

Τις βραβεύσεις των νικητών έκαναν ο νυν δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ και ο νέος δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας.