Ηλεία

Κυνηγοί Πύργου: «Αποχαιρέτησαν» την κυνηγετική περίοδο με ένα ξεχωριστό γλέντι

Ακούστε το άρθρο

Την φετινή κυνηγετική περίοδο που έληξε, «αποχαιρέτησαν» οι κυνηγοί του Πύργου, με ένα ξεχωριστό γλέντι που πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι.

Ταυτόχρονα έκοψαν και την πίτα τους, στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου στον Πύργο, με τους λάτρεις του κυνηγιού να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την κυνηγετική περίοδο που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η χρονιά, χαρακτηρίσθηκε από όλους τους κυνηγούς ως ικανοποιητική καθώς οι αφίξεις των θηραμάτων ήταν εντυπωσιακές, όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του και ο πρόεδρος, Άλκης Κωνσταντόπουλος που τόνισε πως οι κυνηγοί έδειξαν και αυτή την σεζόν πως σέβονται τους νόμους και είναι συνεπείς απέναντι στα όσα ορίζει η ρυθμιστική διάταξη του κυνηγίου.

Αρκετά μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου, βρέθηκαν χθες στα γραφεία στον Πύργο, όπου εκεί από νωρίς είχε στηθεί, το μεγάλο γλέντι για την ολοκλήρωση της κυνηγετικής σεζόν, με τους λάτρεις του θηράματος να ψήνουν νόστιμα εδέσματα και να διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο, σε αυτή την εκδήλωση. Φυσικά οι κυνηγοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Αύγουστο, που θα ξεκινήσει και πάλι το κυνήγι, δηλώνοντας έτοιμοι, να ασκήσουν και τη νέα σεζόν το αγαπημένο τους χόμπι. Βασικός γνώμονας σε όλα αυτά, είναι η αγάπη στη φύση και στο θήραμα.

«Φέτος βλέπω χαμογελαστούς κυνηγούς, ευχαριστημένους από την φετινή σεζόν. Πράγματι ήταν εντυπωσιακές οι αφίξεις των θηραμάτων και πιστεύω πως όλοι μας μείναμε ευχαριστημένοι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι κυνηγοί δείξαμε ότι μπορούμε να σεβαστούμε τους νόμους, ήμασταν σε πολύ μεγάλο βαθμό συνεπείς και πιστεύω πως με την στάση μας δείξαμε πως μπορούμε να τηρούμε τους νόμους. Εύχομαι υγεία σε όλους, θέλω να είμαστε γεροί με τις οικογένειές μας, για να μπορούμε να ασκούμε αυτή την αγαπημένη μας δραστηριότητα που είναι το κυνήγι και θέλω όλοι με την στάση μας να προστατεύσουμε το κυνήγι, να είμαστε δίπλα στον σύλλογο για να είναι ισχυρός και να μπορεί να διεκδικεί κάθε χρονιά», ανέφερε μεταξύ των άλλων στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου, Άλκης Κωνσταντόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο τυχερός του φλουριού έλαβε ως δώρο ένα κιβώτιο με δέκα κουτιά φυσίγγια ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος η κλήρωση της οποίας είχε δύο σακιά σκυλοτροφή και ακόμη δέκα κουτιά φυσίγγια, δώρα που προσέφεραν επαγγελματίες της περιοχής του Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα