Ποδόσφαιρο

KYΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ – MARKET IN : Πρεμιέρα στη γ’ φάση με δυο ματς

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα για την γ’ φάση του κυπέλλου Ηλείας με την διεξαγωγή δύο παιχνιδιών ενώ όλα τα υπόλοιπα προγραμματίστηκαν για την επόμενη Τετάρτη. Στο Πελόπιο, ο τοπικός Πέλοπας θα υποδεχθεί τον Ξενοφώντα Κρεστένων ενώ στο Γούμερο, η Ολυμπιάδα θα παίξει με την Πηνεία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2.45 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Πέλοπας Πελοπίου – Ξενοφών Κρεστένων: Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού που ακούσει στο όνομα Πέλοπας Πελοπίου και απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Δόξα Ν. Μανολάδας ψάχνει  σήμερα ακόμα μια μεγάλη υπέρβαση απέναντι στον δυνατό Ξενοφών Κρεστένων που παραδοσιακά δίνει έμφαση στο κύπελλο και σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Ισχυρό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το κύπελλο είναι παραδοσιακά θεσμός εκπλήξεων και η ομάδα του Ντ. Μιλοσέσκι καλείται να παρουσιαστεί σοβαροί κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, ικανό για ζημιές αν υποτιμηθεί. Διαιτητής ο Αποστολόπουλος με βοηθούς τους Σφυρή και Βλάχο.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – ΑΕ Πηνείας: Μονομαχία με φόντο την πρόκριση ανάμεσα  σε δυο συλλόγους της Α1 κατηγορίας που αυτή τη στιγμή πασχίζουν για την παραμονή. Παρ’ όλα αυτά το κύπελλο πάντα ήταν μια ευκαιρία διάκρισης για τις μικρομεσαίες ομάδες και αυτό θα ψάξουν σήμερα στο Γούμερο Ολυμπιάδα και ΑΕ Πηνείας. Λόγω έδρας, ο πρώτος λόγος πάει προς τα αριστερά, χωρίς άγχος θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι με στόχο σε αυτόν τον θεσμό να τα πάνε καλύτερα απ’ ότι στο πρωτάθλημα. Σφυρίζει ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Δημητρακόπουλο και Δημητρόπουλο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τετάρτη 19/12 – ώρα 14.45

Αστέρας Αμαλ. – Πανηλειακός

Αίας Γαστ. – Ολυμπ. Ζαχάρως

Ενιπέας Λατζ. – Ηλειακός Βαρθολομιού

Ηλειακός Λεχαινών – ΠΑΟ Βάρδας

Αετός Κέντρου – Ολυμπ. Σαβαλίων

Ο Αλφειός Επιταλίου περνάει στην επόμενη φάση των προημιτελικών χωρίς αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα