ΕΠΣ Ηλείας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ – MARKET IN: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον φετινό τρόπο διεξαγωγής

Ακούστε το άρθρο

Στους αγώνες Κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία Γ Εθνικής και  Α1, Α2 κατηγορίας και προαιρετικά τα σωματεία  Β, Γ κατηγορίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο, που υπάρχει αναρτημένο στο site της Ε.Π.Σ.Η μέχρι την Παρασκευή 06/09/2019 για τα σωματεία όλων των κατηγοριών με δικαίωμα συμμετοχής στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ ΕΠΣΗ περιόδου 2019-2020.

Μαζί θα καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής το οποίο για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανέρχεται στα 200 €, για τις ομάδες Α1 & Α2 κατηγορίας στα 100 €, και για τους συλλόγους Β & Γ κατηγορίας 50 €.

Σωματεία που μετέχουν υποχρεωτικά και δεν δηλώνουν συμμετοχή θα έχουν απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν και χρηματική ποινή έως 500 ευρώ. (Κ.Α.Π. Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων άρθρο 38).

Σωματεία που δηλώνουν συμμετοχή και δεν προσέλθουν να αγωνιστούν θα υφίστανται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 41 του Κ.Α.Π. (Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων).

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου  και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο EPIHOTEL ODYSSEAS στο Κατάκολο.

Τρόπος διεξαγωγής

Στην πρώτη φάση θα λάβουν μέρος τα σωματεία της Α2, Β & Γ

Κατηγορίας. Στην δεύτερη φάση θα λάβουν μέρος τα προκρινόμενα σωματεία της α φάσης, τα σωματεία της Γ εθνικής & Α1 κατηγορίας.

Σε όλες τις φάσεις οι αγώνες θα είναι μονοί (νοκ άουτ) μετά από κλήρωση πλην της ημιτελικής, όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί εντός – εκτός έδρας.

Μέχρι και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου και οι αγώνες

είναι νοκ άουτ εάν υπάρχει διαφορά δύο ή περισσότερων κατηγοριών, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα του σωματείου της μικρότερης κατηγορίας ανεξαρτήτως κλήρωσης.

Στους διπλούς αγώνες σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας θα τηρηθεί η διαδικασία της ημίωρης παράτασης – πέναλτι σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

Ο Τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο. Η διοργανώτρια μπορεί με αιτιολογημένη απόφαση της να ορίσει διαφορετικό γήπεδο.

Όλη η επικαιρότητα