ΕΠΣ Ηλείας

KYΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ – MARKET IN: Πέντε ματς για τη γ’ φάση

Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια έχουμε σήμερα για την γ’ φάση του κυπέλλου Ηλείας με την διεξαγωγή  πέντε  ακόμα  παιχνιδιών,  με  τα οποία  ολοκληρώνεται  και η γ΄ φάση. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2.45 μ. μ., και μεταξύ αυτών αγωνίζονται και οι τρείς ομαδες της Γ΄ εθνικής που συνεχίζουν στο θεσμό, Αστέρας Αμαλιάδας – Πανηλειακός (παίζουν μεταξύ τους στην Αμαλιάδα),  ενώ ο ΠΑΟΒ παίζει στα Λεχαινά! Σε ότι αφορά τα άλλα τρία ματς του προγράμματος, διεξάγονται σε Γαστούνη, Λαντζόι και Καλύβια.

Αναλυτικά παίζουν:

ΑΜΑΛΙΑΔΑ  2.45 μ. μ. : Ντέρμπι  από τα παλιά είναι η αναμέτρηση Αστέρας Αμαλ. – Πανηλειακός, με μόνη τη διαφορά τώρα, ότι οι δυο ομάδες βρίσκονται σε  «πτώση», με τον Πανηλειακό να είναι  όμως το φαβορί για την πρόκριση… καθώς  είναι ανώτερος!

ΓΑΣΤΟΥΝΗ 2.45 μ. μ.: Δεν θα έλεγε όχι στην πρόκριση ο Αίας Γαστ.  που  υποδέχεται τον ανεβασμένο φέτος και πολύ  φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό, Ολυμπιακό  Ζαχάρως, που έχει τον πρώτο λόγο! Όμως ο Αίας είναι πάντα Αίας, και μπορεί την πρόκριση  έστω και με λίγη τύχη!

ΛΑΝΤΖΟΙ  2.45  μ. μ.:  Ο πρωτοπόρος πλέον της Α1 Ενιπέας Λατζοίου, φιλοξενεί  στην έδρα του τον πρωτοπόρο της Α2  Ηλειακό Βαρθολομιού, ο οποίος παραμένει αήττητος  έχοντας  12Χ12 στην Α2!  Άρα  η αποστολή των «πρασίνων» του Νίκου Γκρίλλα δεν είναι  εύκολη,  αν ξεκινήσουν «χαλαρά» όπως με το Κουρτέσι. Αν όμως παίξουν σοβαρά  και με  βάση τις δυνατότητές τους, δεν θα έχουν πρόβλημα!

ΛΕΧΑΙΝΑ  2.45 μ. μ. : Με τον «αέρα» του «Χ» των Κρεστένων , θα υποδεχτεί σήμερα ο  Ηλειακός Λεχαινών  τον ανώτερό  του  όμως  ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος  έχει βάλει ως στόχο  φέτος το κύπελλο της  ΕΠΣΗ. Έτσι  οι «πράσινοι»  θα τα δώσουν όλα για τη νίκη – πρόκριση, και λογικά  θα την πάρουν!

ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΣ   2.45  μ. μ. : Την ευκολότερη αποστολή  από όλους τους σημερινούς  αγώνες, έχει σήμερα  ο δυνατός  Ολυμπιακός  Σαβαλίων , που  παίζει κόντρα στον τυπικά εκεί  γηπεδούχο Αετός Κέντρου , και μόνο αν «αυτοκτονήσουν» τα Σαβάλια  δεν θα πάρουν την πρόκριση!

  • Ο Αλφειός Επιταλίου περνάει στην επόμενη φάση των προημιτελικών χωρίς αγώνα, στην οποία ήδη έχουν περάσει  ο Ξενοφών Κρεστένων(4-1 στο Πελόπιο), και η Ολυμπιάδα  Γουμέρου(1 – 0 την Α.Ε. Πηνείας !

Όλη η επικαιρότητα