ΕΠΣ Ηλείας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ  – MARKET IN: Πέφτει η αυλαία της 3ης φάσης με ντέρμπι στον Πύργο!

Ακούστε το άρθρο

Με τα τρία τελευταία ματς, μιας και η Νίκη Τραγανού έχει ήδη προκριθεί από την προηγούμενη Τετάρτη, πέφτει σήμερα η αυλαία της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ηλείας. Από τα παιχνίδια, ξεχωρίζει η «μάχη» της Γ’ Εθνικής στο Δημ. Στάδιο Πύργου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον ΠΑΟΒ ενώ ο Αστέρας Αμαλιάδας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Στο Χάβαρι τέλος, ο ΑΟΧ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Ενιπέα Λαντζοΐου.

Αναλυτικά:

Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας (3.45 μ.μ.): Με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα τους επιτρέψει να διακριθούν και μέσω του Κυπέλλου συγκρούονται σήμερα Πανηλειακός και ΠΑΟΒ. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την λευκή ισοπαλία στην Καλαμάτα και θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό, ενώ οι Πράσινοι στη σκιά της αποχώρησης του Ηλία Φωτόπουλου και με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στον πάγκο θα ταξιδέψουν στον Πύργο με στόχο να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Σφυρίζει ο Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους Πήττα και Καραλή.

Αστέρας Αμαλιάδας – Ολυμπιακός Σαβαλίων (2.45μ.μ.): Στο κυνήγι του Βλαχιώτη και του τίτλου έχει επικεντρωθεί ο Αστέρας Αμαλιάδας χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν θέλει και το κύπελλο σαν μια επιπλέον διάκριση. Έτσι, σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση κόντρα στη εξαιρετική ομάδα του Ολυμπιακού Σαβαλίων ο οποίος ξέρει ότι το έργο του είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Σφυρίζει ο Κούλης με βοηθούς τους Κοιλιομενιάτη και Κορδάτο.

Χάβαρι – Ενιπέας Λαντζοΐου (2.45μ.μ.): Δυο φορές θα τα πουν μέσα σε πέντε μέρες Χάβαρι και Ενιπέας αφού θα τεθούν αντιμέτωποι και την Κυριακή για την Α1 κατηγορία. Σήμερα, και οι δυο βλέπουν τον εν λόγω αγώνα σαν μια ευκαιρία για διάκριση αφού το μεν Χάβαρι δεν έχει στόχους πλέον στο πρωτάθλημα καθώς δύσκολα θα κινδυνέψει ενώ ο δε Ενιπέας θέλει να προχωρήσει όσο πιο πολύ μπορεί και στο Κύπελλο. Διευθύνει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Σφυρή και Χρονόπουλο.

Σήμερα η κλήρωση της 4ης φάσης

Γίνεται γνωστό στα ενδιαφερόμενα σωματεία ότι η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου Ηλείας – ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ 4ης  Φάσης περιόδου 2017-2018, θα διενεργηθεί σήμερα 20:00 στα Γραφεία της Ένωσης. Άνευ αγώνα έχουν ήδη περάσει Ξενοφών Κρεστένων, Ολυμπιακός Ζαχάρως, Κένταυρος Μαγούλας και Πέλοπας Πύργου ενώ η Νίκη είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε από την 3η φάση και τις υπόλοιπες τρεις θα τις μάθουμε σήμερα.

Όλη η επικαιρότητα