Κύπριος αστυνομικός σπάει το πόδι αλλοδαπού! (VIDEO)

cypr.jpg

Περιστατικό βίας αστυνομικού κατά αλλοδαπού είδε το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο, προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης ο οποίος διέταξε έρευνα. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον αφρικανό μετανάστη για έλεγχο.

Όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά των αστυνομικών δέχτηκε την επίθεση ενός από αυτούς ο οποίους του έσπασε το πόδι. Ο άτυχος άνδρας διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ από το 2009 είναι παντρεμένος με Κύπρια και έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί 4 ετών. 

 

 

Κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία του αλλοδαπού νόμιμου κάτοικου Κύπρου ότι ξυλοκοπήθηκε από Αστυνομικούς, ο Υπουργός είπε, σύμφωνα με το sigmalive ότι ζήτησε την ετοιμασία πλήρους έκθεσης για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι «δεν θα αρκεστούμε στο τί είπε ο παραπονούμενος αλλοδαπός, ούτε στο τί είπαν τα μέλη της Αστυνομίας». «Αν υπήρξε ευθύνη από πλευράς των μελών της Αστυνομίας δεν θα περάσει απαρατήρητη» είπε.

 

www.lifo.gr