Κύπρος

Κύπρος: 13χρονο κοριτσάκι πέθανε στο κρεβάτι της

Ακούστε το άρθρο

Το 13χρονο κορίτσι βρήκε η θεία της η οποία προσπάθησε να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο της. Μάταια όμως. Το κοριτσάκι ήταν ήδη στην γειτονιά των αγγέλων, στη ζεστή αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Αμέσως ενημερώθηκε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή. Και όταν δεν τα κατάφερε την πήρε αγκαλιά την έβαλε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα, όπου για σαράντα και πλέον λεπτά έκαναν ότι ήταν δυνατό για να επαναφέρουν το κοριτσάκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο, αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο τραγικός πατέρας, στις 14 Ιουλίου και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έτρωγε σε εστιατόριο στο Όμοδος, έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Μόλις άκουσε τις εκκλήσεις βοηθείας προσέτρεξε και προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες με αποτέλεσμα το παιδάκι να αρχίσει να αναπνέει και πάλι κανονικά.

πηγή: cytoday.eu

Όλη η επικαιρότητα