Παραπολιτικά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο με την κόρη του, Σοφία

Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε περιοδεία στην χώρα μας ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει τα ταξίδια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε μαζί με την κόρη του Σοφία Μητσοτάκη στην συναυλία του συγκροτήματος της κλασικής ροκ, Jethro Tull. Οι Jethro Tull γιόρτασαν την 50η τους επέτειο σε μία μοναδική βραδιά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στις πρώτες θέσεις μαζί με την πολυαγαπημένη του κόρη και μαζί παρακολούθησαν το αγαπημένο τους συγκρότημα. Μετά το τέλος της θρυλικής συναυλίας, μπαμπάς και κόρη επισκέφτηκαν το συγκρότημα στα παρασκήνια και συνομίλησαν με τον συνθέτη και τραγουδιστή του συγκροτήματος από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, Ιαν Αντερσον.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδευόμενο από την κόρη του τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας όσο και μετά το πέρας της. Ντυμένοι casual έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο τις σπάνιες χαλαρές στιγμές, αφού γενικότερα η οικογένεια Μητσοτάκη διανύει μια έντονη περίοδο.

Δες φωτογραφίες:

Ian Anderson-Σοφία Μητσοτάκη

Ian Anderson-Κυριάκος Μητσοτάκης-Σοφία Μητσοτάκη

Φωτογραφίες: NDP

Όλη η επικαιρότητα