Lifestyle

Λαμπερή πρεμιέρα για την «Βερβερίτσα» – Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Δευτέρας πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Μουτσινά. Οι cebrities φόρεσαν τα καλά τους, το πιο όμορφο χαμόγελό τους και πήγαν στο θέατρο για να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά  να παρακολουθήσουν το έργο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις προσωπικότητες που βρέθηκαν στο θέατρο. Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη,η Τόνια Σωτηροπούλου, ηΡάνια Θρασκιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Κωστής Μαραβέγιας, οΑιμιλιανός Σταματάκης, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Λίγα λόγια για το έργο Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος. Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Δες τις φωτογραφίες:

Ευγενία Σαμαρά, Τόνια Σωτηροπούλου

Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Νικολαίδη

‘Ελλη Κοκκίνου

Ζέτα Μακρυπούλια

Άρις Πλασκασοβίτης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μαρία Ανδρούτσου

Κώστας Καραφώτης, Σοφία Βογιατζάκη

Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τζένη Μπότση

Ντορέττα Παπαδημήτριου

Ευαγγελία Αραβανή

Έλενα Ασημακοπούλου

Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μαρία Κωνσταντάκη, Ρένος Ρώτας

Μαρία – Λουίζα Βούρου

Τζόνι Καλημέρης, Χριστίνα Κοντοβά

Τζένη Μπαλατσινού

Κόνι Μεταξά, Josephine

Κώστας Μαρτάκης

Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου

Πάνος Μουζουράκης, Μαρία Σολωμού

Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ράνια Θρασκιά, Φαίη Σκορδά

Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Δάσκαλος, Ματίνα Νικολάου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Όλη η επικαιρότητα