Ελλάδα

Με λαμπρότητα η Κοπή της Πίτας του ICC Hellas

Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΙCC Hellas).

Στην κοπή της πίτας οικοδεσπότες ήταν ο κ. Νίκος Βερνίκος, Πρόεδρος του ICC Hellas, η Δρ. Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της  Επιτροπής Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ICC Greece και τ. Bουλευτής Ν. Ηλείας, ο Γραμματέας κ. Φίλιππος Ιωάννου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στην ιστορία και το έργο του θεσμού καθώς και για τον ρόλο του για τη στήριξη των επιχειρήσεων, ενώ έγιναν τοποθετήσεις σημαντικών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων της κας Άννας Μαντάκου, η οποία και εβραβεύθη από τον κ. Βερνίκο για την προσφορά της ως δικαστού στο Διεθνές Δικαστήριο Διαιτησίας.

Στην εκδήλωση έκαναν παρέμβαση o Υπουργός Οικονομίας, κ. Παπαδημητρίου, ο Θανάσης Μπούρας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης Ν.Δ. και η κα Νίκη Κεραμέως, Τομεάρχης Παιδείας Ν.Δ. και δικηγόρος διαιτησίας, ενώ παραβρέθηκαν Πρόεδροι άλλων Επιμελητηρίων και διακεκριμένοι εκπρόσωποι της οικονομικής ζωής της χώρας.

Όλη η επικαιρότητα