Ηλεία

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια στο νέο επιχειρηματικό βήμα του Αναστ. Παππά

Ακούστε το άρθρο

Λαμπερά ήταν τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην επιχείρηση του Αναστάσιου Παππά, που ανέλαβε πλέον τη διεύθυνση του μαγαζιού που προϋπήρχε και ασχολιόταν με το ίδιο αντικείμενο. Φίλοι, συγγενείς και άλλοι πολλοί, βρέθηκαν στο νέο αυτό επιχειρηματικό ξεκίνημα του Αναστάσιου Παππά, ώστε να ευχηθούν τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν ο Βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα» Τάκης Αντωνακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Θεόδωρος Κόρδας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου Διονύσιος Μπουλούτας και ο υπάλληλος στην Αναπτυξιακή Ολυμπίας Βασίλης Φάμελος.

Η εν λόγω επιχείρηση παρέχει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, όλων των ειδών λάμπες απλές και led, καλώδια, βιομηχανικό υλικό, συστήματα συναγερμού, συστήματα φωτισμού, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, μπαταρίες όλων των ειδών και ηλεκτρολογικά σχέδια ΔΕΗ, σε απίστευτα προσιτές τιμές. Ο Αναστάσιος Παππάς δραστηριοποιείται ως ηλεκτρολόγος και έχει εξειδικευμένο συνεργείο ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη, όπως βλάβες, εγκαταστάσεις, κατασκευές σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, φωτοβολταϊκά, θυροτηλέφωνα και «έξυπνα» σπίτια.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Παππάς ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που του έκανε την τιμή να βρίσκεται πλάι του σε αυτό το σημαντικό βήμα, συνεργάτες που βοήθησαν σημαντικά στο επιχειρηματικό του βήμα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, όπως η διακοσμήτρια Διονυσία Χρονοπούλου με το «interior design», τα ζαχαροπλαστεία Λίντο και ΗΛΒΙΖΑΧ και το εστιατόριο Πιπερίτσα, ενώ έδωσε υπόσχεση στον κόσμο πως θα παρέχει τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρά τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Όλη η επικαιρότητα