Ηλεία

Λαϊκή αγορά στο Πύργο: Με προσοχή και τήρηση των μέτρων

Ακούστε το άρθρο

Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές

    Εφαρμόζοντας τα νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Πύργου, η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ  ενημερώνει καταναλωτές και παραγωγούς ότι η λειτουργία της λαϊκής θα πραγματοποιηθεί στο προγραμματισμένο σημείο (πλατεία Νικάκη) με όλα τα μέτρα που έχει επιβάλει το κράτος.  Πλέον οι λαϊκές θα λειτουργούν με την απόσταση μεταξύ των πάγκων να είναι πέντε μέτρα, ενώ μειώνονται κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σε επίκαιρα σημεία θα υπάρχουν αντισηπτικά καθώς επίσης επισκέπτες και παραγωγοί θα πρέπει να φέρουν όλα τα μέσα προφύλαξης( γάντια, μάσκες κλπ)  Στις λαϊκές αγορές επιτρέπεται μόνο η πώληση τροφίμων (πρωτογενή διατροφικά προϊόντα γης).

  Κατά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών παρακαλούμε θερμά, όλους τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας δύο (2) μέτρων.

Τονίζουμε, ότι οι καταναλωτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ, αλλά να φροντίζουν ανελλιπώς να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας δύο (2) μέτρων. Για την τήρηση των μέτρων οι επαγγελματίες παρακαλούνται να συντάσσονται με τις υποδείξεις των οργάνων του αρμοδίου φορέα (ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ).

Όλη η επικαιρότητα