WEB tv Λακωνία

Λακωνία: Η ανάσυρση του αυτοκινήτου του νεκρού Αρχιμανδρίτη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής 18 Μαρτίου, στο Γύθειο.

Ο άτυχος Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει στη θάλασσα στην περιοχή Καμάρες του Γυθείου.

lakwnia arximandritis11

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το αυτοκίνητο του 63χρονου βρέθηκε περίπου 80 μέτρα από την ακτή, ανάποδα και σε ύψος 3-4 μέτρων.

Στο σημείο επιχείρησε δύτης ο οποίος και ανέσυρε τον Αρχιμανδρίτη από το αυτοκινήτο.

Εικάζεται ότι το όχημα παρασύρθηκε από την καταιγίδα που «χτύπησε» την περιοχή της ανατολικής Μάνης, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 63χρονος είχε μπει στο αυτοκίνητό του γύρω στις 7 το απόγευμα, την ώρα που στην ευρύτερη περιοχή επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Φέρεται να κατευθυνόταν στην περιοχή Καλύβια, στο σπίτι όπου είχε δωρίσει μαζί με τον μακαριστό Μητροπολίτη Χρυσόστομο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όταν μετά από ένα δυνατό μπουρίνι» το κύμα έφτασε μέχρι το δρόμο και παρέσυρε το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του Aρχιμανδρίτη, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας, ανακάλυψαν στην παραλία ίχνη από «ροδιές» και με τη βοήθεια drone βρέθηκε το όχημα ανάποδα στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία. Ιδιώτης επαγγελματίας δύτης βούτηξε με μπουκάλες στο αυτοκίνητο και λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης κατάφερε να  ανασύρει τη σορό του 63χρονου ιερέα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μόλις έπεσε το φως της ημέρας κατάφερε και τράβηξε το αυτοκίνητο στην παραλία όπου και θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές για τυχόν μηχανική βλάβη ενώ το πτώμα του άτυχου κληρικού θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο αδικοχαμένος Αρχιμανδρίτης ήταν γιατρός-παιδοψυχίατρος και πρόσφερε τις υπηρεσίες του απλόχερα στα παιδιά.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, μαρτυρία για τον Αρχιμανδρίτη:

Πηγή: newsbomb, flynews.gr, githio-click.gr, lakonikos.gr

Όλη η επικαιρότητα