WEB tv Λακωνία

Λακωνία: Ομολόγησαν ότι σκότωσαν την 64χρονη για λίγα ευρώ (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στα γραφεία της Ασφάλειας Λακωνίας στη Σπαρτή βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να ομολογούν την άγριας δολοφονία της 64χρονης μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Λεήμονα.

Πρόκειται για έναν Μολδαβό και έναν Μαροκινό, ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας: Όπως υποστήριξε, ο ίδιος και ο φίλος του ήταν μεθυσμένοι κι αποφάσισαν να ληστέψουν την γυναίκα προκειμένου να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της με ένα κούτσουρο που βρήκαν στο τζάκι.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι.

Η 64χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε με τους δράστες καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό τη ληστεία. Εκείνη ωστόσο αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι αδίστακτοι κακοποιοί να την χτυπήσουν μέχρι θανάτου στο κεφάλι την 64χρονη με ένα κούτσουρο σκοτώνοντας την.

Κλιμάκιο αστυνομικών εκτός Λακωνίας σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας συνεχίζουν τις έρευνες και την ανάκριση.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα