Λακωνία

Λακωνία: Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία 28χρονου

Ακούστε το άρθρο

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ευρώτα, με τη συνδρομή αστυνομικών από τη Σπάρτη, για τον θάνατο 28χρονου Πακιστανού, μετά από συμπλοκή στη Σκάλα Λακωνίας.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων, πακιστανικής, επίσης, υπηκοότητας, σχηματίσθηκε δικογραγία για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη 8 Πακιστανοί, για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά τη συμπλοκή με αυτοσχέδια όπλα, η οποία οδήγησε στον θάνατο του 28χρονου και στον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων, μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, με την συνδρομή αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία αυτοσχέδια ρόπαλα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε από έναν από τους συλληφθέντες.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που αναζητούνται.

Πηγή: NEWS247

Όλη η επικαιρότητα