WEB tv Λακωνία

Λακωνία: Θρίλερ με τον αρχιμανδρίτη που εξαφανίστηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Άκαρπες είναι μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον 63χρονο αρχιμανδρίτη, που έφυγε χθες το απόγευμα με ένα μικρό αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Το τελευταίο σήμα του κινητού του, ήταν στις 7.20 χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα. Εκεί, επικεντρώνονται και οι έρευνες…

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τις έρευνες έχει σηκωθεί και ελικόπτερο, δυστυχώς όμως, χωρίς θετικό αποτέλεσμα…

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ο οποίος μάλιστα έδωσε την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η γνωστή για τις οικιακές συμβουλές της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο ιερέας, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»

Πηγή: newsit

Όλη η επικαιρότητα