Ελλάδα

Λαμία: Καταδίωξη και χειροπέδες σε κλέφτη αυτοκινήτου

Ακούστε το άρθρο

Είχε κλέψει το αυτοκίνητο το μεσημέρι και συνελήφθη 12 περίπου ώρες αργότερα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού μετά από καταδίωξη.

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ξημερώνοντας Τετάρτη (14/2) στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας στις στροφές του Δομοκού.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν κλεμμένο ΙΧ μάρκας Toyota Corolla που είχε κλαπεί το μεσημέρι της Τρίτης από τα στενά της οδού Κατακουζηνού στη Λαμία και άμεσα δόθηκε σήμα στο κέντρο για συντονισμό της καταδίωξης.

Το κλεμμένο όχημα άρχισε να ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα τις στροφές του Δομοκού πίσω του όμως πλέον είχε και αυτοκίνητο της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε στο σημείο. Στο ύψος του βενζινάδικου της ΕΚΟ μετά το 16ο χιλιόμετρο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εγκλωβίσουν το κλεμμένο όχημα και να συλλάβουν τον οδηγό του. Πρόκειται για 30χρονο Ρομά γνωστό στις αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, που ήταν και ο δράστης της κλοπής.

Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον 60χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) από τη Λαμία εκλάπη ένα ακόμη όχημα επίσης από Ρομά, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του, ένα λευκό Renault Kango με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΤ 9302.

Πηγή: lamiareport

Όλη η επικαιρότητα