Ελλάδα

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονη μητέρα που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την είδηση ότι μια νεαρή μητέρα έπεσε τα ξημερώματα από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικία της. Η γυναίκα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 33χρονη μητέρα στην Λαμία, η οποία τα ξημερώματα έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τη 1:00΄ το βράδυ στην οδό Μακροπούλου.

Περίοικοι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Σοκαρισμένοι διεπίστωσαν ότι ο θόρυβος που άκουσαν ήταν το σώμα της νεαρής μητέρας που έπεσε από τον τρίτο όροφο πάνω στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατέληξε στο δρόμο. Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr είναι πολύ πιθανό πριν από το αυτοκίνητο η νεαρή γυναίκα πέφτοντας να χτύπησε σε κάποια τέντα της πολυκατοικίας και αυτό να της έσωσε τη ζωή.

Η 33χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της πτώσης της. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα