Προγνωστικά

Λάθη που κάνουμε στο στοίχημα

Ακούστε το άρθρο

Αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις να ποντάρεις στο στοίχημα θα πρέπει να γνωρίζεις πως υπάρχουν κάποιοι άγραφοι θα μπορούσαμε να πούμε κανόνες τους οποίους οφείλεις να ακολουθήσεις απαράβατα αν θέλεις να έχεις επιτυχία και φυσικά, να αποφύγεις τις μεγάλες απώλειες. Παρακάτω θα αναφερθούν όλα όσα πρέπει να αποφευχθούν αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε η πορεία σου στο στοίχημα να μην είναι γεμάτη με αγκάθια.

  • Κράτησε αρχείο στοιχημάτων: Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι παίχτες είναι ότι δεν κρατάνε ένα αναλυτικό αρχείο με τα πονταρίσματα της κάθε ημέρας. Είναι βασικό και αυτό ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι. Χαμένα κερδισμένα, πόσο κερδισμένος ή χαμένος είσαι σε ένα αρχείο με τα καθημερινά πονταρίσματα, θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς αλλά και να ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις στο μέλλον. Το αρχείο είναι βασικό στοιχείο για έναν παίχτη που στοχεύει στο κέρδος και δεν παίζει απλά για να παίζει.
  • Τα δημοφιλή στοιχήματα: Άλλο κοινό λάθος που θα πρέπει να αποφύγεις είναι τα δημοφιλή στοιχήματα τα οποία ποντάρονται κατά κόρον από τους παίχτες και συνήθως είναι αυτά που κάνουν τις στοιχηματικές να τρίβουν τα χέρια τους. Είναι πονταρίσματα που δεν βασίζονται σε ανάλυση του αγώνα βάση στατιστικής και λοιπών παραμέτρων και πάντα αυτό είναι εναντίον του παίχτη. Σκέψου απλά ότι αν κέρδιζαν όλοι, στοίχημα δεν θα υπήρχε μιας και οι εταιρίες δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία και ούτε θα γίνουν ποτέ. Αυτοί που κερδίζουν είναι λίγοι και το κάνουν αυτό αποφεύγοντας σαν το διάολο το λιβάνι τα δημοφιλή πονταρίσματα. Αυτά δηλαδή που θα πέσει πάνω τους όλη η μάζα των παιχτών. Άραγε πόσες φορές έχει σκεφτεί μετά από ένα αποτέλεσμα..σήμερα πήγε κουβά όλος ο πλανήτης.
  • Διαχείριση κεφαλαίου: Από τα βασικότερα λάθη που συνήθως οδηγούν στην απώλεια σημαντικών ποσών, καθώς οι παίχτες δεν δίνουν σημασία ή απλά δεν γνωρίζουν πως να διαχειριστούν σωστά τα κεφάλαιο που διαθέτουν για το στοίχημα. Και εδώ είναι η αρχή του λάθους, καθώς το βασικό είναι να ορίσεις σε μηνιαία βάση ποιο θα είναι το budget που έχεις για στοίχημα. Και φυσικά ακόμα και αν το χάσεις όλο πριν λήξει ο μήνας δεν θα πρέπει να το ξεπεράσεις. Παίξε με ένα κεφάλαιο που αντέχεις να χάσεις και καθόρισε σταθερά πονταρίσματα, αφήνοντας παράλληλα και ένα ποσό κάβα για να ποντάρεις στο live αν βρεις κάτι που αξίζει. Μην ξεφεύγεις στην λογική του ρεφαρίσματος γιατί γρήγορα θα δεις τον λογαριασμό σου άδειο.
  • Απέφυγε τα πολλά παιχνίδια: Αν θέλεις να έχεις ρεαλιστικές πιθανότητες μακροχρόνιου κέρδους στο στοίχημα το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αποφύγεις τα πολλά παιχνίδια σε παρολί και να ποντάρεις σε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια, μονά ή δυάδες. Παίζοντας μονά παίζεις επίσης με την χαμηλότερη γκανιότα, στοιχείο που σε μια μακροχρόνια «μάχη» σου γλιτώνει χρήματα.

Τι παίζει με το betrebels bonus; Μάθε στο Stoiximatikesetaireies.gr!

Όλη η επικαιρότητα