Ηλεία Πολιτισμός

Λατζόι: Με blues ξεκινά την Κυριακή το 2ο Abelon Festival

Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από την αναβολή της περασμένης εβδομάδας λόγω βροχοπτώσεων, ξεκινά το 2ο Abelon Festival την Κυριακή 21 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ, στο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη στο Λαντζόι, με ελεύθερη είσοδο.

Με blues & rock n roll ύμνους από το «νέο αίμα» της rhythm & blues μουσικής στην Ελλάδα, τους «Theo & The Boogie Sinners», με διασκευές ιστορικών κομματιών αλλά και τραγούδια από τη δισκογραφία τους σηκώνεται η αυλαία του 2ου Abelon Festival. Τη βραδιά «ανοίγει» ο δικός μας Dj Johnny Kintz με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Theo & The Boogie Sinners

O Θοδωρής «Theo» Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός και εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι Boogie Sinners, με μια μοναδική ενέργεια επί σκηνής, 8 χρόνια συνεχόμενων εβδομαδιαίων εμφανίσεων εντός και εκτός Αθήνας, κάνουν την κάθε εμφάνισή τους να είναι ένας φόρος τιμής στους μεγάλους παίχτες της rhythm & blues που τους έχουν εμπνεύσει αυτά τα χρόνια, όπως οι: Chuck Berry, Muddy Waters, Ray Charles, Sonny Boy Williamson, Little Walter, BB King, SRV, Buddy Guy, Luther Allison, κά.

Ετοιμαστείτε για μια “δυνατή” BOOGIE WOOGIE βραδιά!

Μέλη μπάντας:

Θοδωρής Αλεξίου – Κιθάρα Φωνή

Κώστας Τενέζος – Φυσαρμόνικα

Δημήτρης Γεωργόπουλος – Μπάσο

Γιάννης Δημουλάς – Τύμπανα

dj Johnny Kintz

Το πάθος του dj/παραγωγού Johnny Kintz για την ηλεκτρονική μουσική τον έχει αναγάγει, από τα 90’s που ξεκίνησε να παίζει στην underground σκηνή, σε έναν έμπειρο dj ο οποίος πλέον πειραματίζεται και στοχεύει στη σύνθεση και στην ουσία. Η διάδρασή του προσαρμόζεται πάντα στην περίσταση, σαν φιλοσοφία πως σημασία δεν έχει η κατηγοριοποίηση της μουσικής ως προς το είδος αλλά το ‘συναισθηματικό’ της περιεχόμενο.

Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Στέφανου Παπαγεωργίου

Στο πλαίσιο του 2ου Abelon Festival, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 8:30 μμ, θα παρουσιαστεί η παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» από το Θέατρο Σκιών Στέφανου Παπαγεωργίου. Στην παράσταση ο κατεργάρης Καραγκιόζης, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους φίλους του να νικήσουν το θεριό που αφήνει τους κάτοικους της πόλης διψασμένους και -γιατί όχι;- να πάρει και αυτός μέρος στην αμοιβή…

Όλη η επικαιρότητα