Ηλεία

Λεχαινά: Επικήρυξαν με 1000 ευρώ τον δράστη που θανάτωσε 4 σκύλους με «φόλα»

Ακούστε το άρθρο

Η εικόνα που αντίκρισαν χθες το πρωΐ κάτοικοι των Λεχαινών στο κέντρο της πόλης  κοντά στο κτίριο του Γενικού Λυκείου ήταν τραγική. Σε μικρή απόσταση κείτονταν νεκρά τέσσερα σκυλιά και μια γάτα, ενώ άλλα δύο σκυλιά ψυχορραγούσαν. Ο ψυχοπαθής με τις φόλες ξαναχτύπησε…

Άμεσα κλήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος και η κτηνίατρος Παναγιώτα Τσάγκου για να προσφέρει άμεσα βοήθεια στα δύο σκυλιά που ήταν ακόμη ζωντανά.

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα Λεχαινά, ούτε είναι η πρώτη φορά που ο δράστης –τον οποίο κάποιοι θα γνωρίζουν-θα μείνει ατιμώρητος.

Η κτηνίατρος Παναγιώτα Τσάγκου έγραψε λίγη ώρα αργότερα στο f/b και αφού είχε σώσει τα άλλα δύο σκυλιά:

“Κι αυτός ατιμώρητος θα μείνει…. 4 σκυλιά και μια γάτα έφαγαν φόλα και πέθαναν, μέσα στο κέντρο των Λεχαινών,γιατί η ασυνειδησία μένει ατιμώρητη…”

Ο Φιλοζωϊκός σύλλογος Λεχαινών  επικήρυξε τον δράστη.Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Λεχαινών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Σήμερα πέθαναν 4 σκυλιά και 1 γάτα στα Λεχαινά (προς το γήπεδο ) από φόλα! Κάποιος πρωί πρωί σκόρπισε το θάνατο χωρίς να σκεφτεί το πόνο αυτών των ψυχών. Η φιλοζωική Λεχαινών λοιπόν τον επικηρύσσει με 1000€. Όποιος ξέρει ποιος έριξε την φόλα, με αποδείξεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας και θα κρατηθεί η ανωνυμία του».

Όλη η επικαιρότητα