Ηλεία

Λεχαινά: Ο… εναερίτης πρόεδρος της Μυρσίνης

Ακούστε το άρθρο

Με εξάμετρη σκάλα
αλλάζει λαμπτήρες…

 

Δύο απλές βλάβες στην ύδρευση έχουν αποκλείσει δύο δρόμους στη Μυρσίνη, εξ αιτίας των υδάτων που ρέουν ανεξέλεγκτα αλλά και της ολισθηρότητας , επί πολλές εβδομάδες.

Επίσης, επί δύο μήνες δεκάδες φωτιστικά σώματα  στην Μυρσίνη δεν λειτουργούν και το  βράδυ αρκετές περιοχές στο χωριό βυθίζονται στο σκοτάδι .

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος ο νέος πρόεδρος της Μυρσίνης , έχει ενημερώσει από καιρό τα αρμόδια όργανα του Δήμου και προφορικώς και εγγράφως Επιπλέον έχει ενημερώσει εγγράφως και τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα.

Συγκεκριμένα από την 1/9/2019 μέχρι 22/9/2019 έχει αποστείλει δώδεκα ( 12 ) επίσημες επιστολές – αιτήσεις , με αρ. πρωτοκόλλου, για όλα τα τρέχοντα θέματα της Μυρσίνης, για ενημέρωση και των νεοεκλεγέντων οργάνων του Δήμου.

Το Σάββατο ο πρόεδρος ,συνταξιούχος ηλεκτρονικός –ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, βρήκε εξάμετρη σκάλα και ανέβηκε με προσοχή σε κολώνα φωτισμού για να αντικαταστήσει τους λαμπτήρες σε γειτονιά – οικισμό της Μυρσίνης που ήταν αρκετές μέρες βυθισμένη στο σκοτάδι.

Ο πρόεδρος για την πράξη του αυτή δήλωσε: «Η ενέργειά μου αυτή είχε  και συμβολικό χαρακτήρα , δηλαδή προκειμένου να λυθεί κάποιο πρόβλημα που χρονίζει και απασχολεί το χωριό μας είμαι διατεθειμένος να κάνω τα αδύνατα – δυνατά.

Γιατί δεν είναι μόνο το ανέβασμα στη σκάλα . Είναι η μεταφορά της με δικό σου μέσο , η αγορά των λαμπτήρων , ο κόπος κ.λπ.

Τέλος όσον αφορά τη σπατάλη του νερού θα  πρέπει όλοι οι αιρετοί να δούμε το θέμα , να περιορίσουμε τη σπατάλη τόσο του νερού όσο και της ενέργειας εκσυγχρονίζοντας τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων»

Όλη η επικαιρότητα