Lifestyle

Λευτέρης Σουλτάτος: Δες φωτογραφία από τον πρώτο γάμο του – Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του

Ακούστε το άρθρο

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, μετά τον αρραβώνα τους τον περασμένο Δεκέμβριο, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ηθοποιός και ο σεφ πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και απόδειξη για το χαρμόσυνο γεγονός αποτελεί η αγγελία γάμου τους, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε!» αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τον γάμο του ζευγαριού, ο οποίος θα γίνει στα μέσα Ιουλίου, θα είναι παραδοσιακός και θα τηρεί κατά γράμμα πολλά κρητικά έθιμα. Η τελετή, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί σε ναό της πόλης των Χανίων και όχι στο Ηράκλειο, απ’ όπου είναι η καταγωγή του Λευτέρη Σουλτάτου.

Ωστόσο, αυτός δεν θα είναι ο πρώτος γάμος για τον γνωστό σεφ. Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου του 2014, ο νυν αρραβωνιαστικός της Βάσως Λασκαράκη, είχε παντρευτεί την πρώην εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη στην Κρήτη. Ο τότε Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου είχε χορέψει τον Χορό του Ησαΐα παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ μετά την γαμήλια τελετή είχε ακολουθήσει γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τότε, το cretalive είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από το μυστήριο, με τίτλο «Ένας γάμος… γαστρι – μαγικός!».

via

Όλη η επικαιρότητα