Ελλάδα

«Λέει ξερά ένα όνομα για δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη» – Δεν έχει τέλος το «θρίλερ»

Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» με τη δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, τρεις μήνες μετά το θάνατό της.

Ο κατ ομολογίαν δολοφόνος της μετά το 40σέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε, αλλά και το νέο μονοσέλιδο, στο οποίο αναφέρεται σε γνωστό δικηγόρο, αποκαλώντας τον ως «αφεντικό» και ηθικό αυτουργό, αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία για τη δράση του την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας, Α. Λύτρας, ο 58χρονος αναφέρεται και σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει σε όσα λέει ο κατ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας, ο κ. Λύτρας απάντησε ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. «Λέει ένα όνομα ξερά. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ο 58χρονος χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όνομα (του μεγαλοδικηγόρου – «αφεντικού») ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ίσως κάποιος (συγκρατούμενος ή γνωστός του) να ήθελε να ενοχοποιήσει κάποιον.

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν. «Δεν χειριζόταν καμία σοβαρή (από άποψη μεγάλου ποσού) υπόθεση» ξεκαθαρίζει πάντως ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα