Γ Εθνική

Λεωνίδιο – ΠΑΟ Βάρδας: Διπλό παραμονής για τους «πράσινους»

Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από την παραμονή στην Γ’ Εθνική για μια ακόμη χρονιά είναι ο ΠΑΟ Βάρδας μετά τη νίκη του με 2-0 μέσα στο Λεωνίδιο και παράλληλα τη νίκη του Πανηλειακού επί της Αχαϊκής.

Ο ΠΑΟΒ δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι 5 βαθμούς πάνω από την Αχαϊκή και την Ζάκυνθο (30 έναντι 25 βαθμούς) και με λίγη προσοχή μπορεί από το Σάββατο 24 Μαρτίου να πανηγυρίσει την παραμονή του, αν νικήσει την ομάδα της Αχαγιάς στο «Γρ. Καλάκος» (ακόμη και η ισοπαλία είναι υπέρ της ηλειακής ομάδας).

Για τον αγώνα με το Λεωνίδιο δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν μεγάλη και ο ΠΑΟΒ έφτασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στη νίκη.

Σκόρερ των δυο τερμάτων του ΠΑΟΒ ήταν οι Γούρμος (11′) και Παλιάτσας (89′).

Η εικόνα του αγώνα

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 5′ όταν μετά από σέντρα του Θαν. Νικολόπουλου η κεφαλιά του Λιώση πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 7′ μετά από γύρισμα του Γούρμου ο Κύργιος έδιωξε άτσαλα, αλλά το σουτ του Κωνσταντινίδη πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Και αφού στο 10′ μετά το φάουλ του Γ. Πολίτη και το σουτ του  Κωνσταντινίδη απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννούσης, στο 11′ ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ με τον Γούρμο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γ. Πολίτη.

Στο 19′ τα σουτ των Γούρμου και Κωνσταντινίδη έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Λεωνιδίου, ενώ στο 22′ είχαμε την σέντρα του Νικολόπουλου, την κεφαλιά γύρισμα του Γούρμου στον Κωνσταντινίδη το σουτ του οποίου όμως δεν ειχε ευτυχή κατάληξη.

Ο ΠΑΟΒ στο 39′ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 40′ ο Λιώσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη και στο 49′ ο Γούρμος έφυγε μόνος του αλλά το πλασέ του έδιωξε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου, στο 62′ ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι, ενώ στο 83′ είχαμε το φοβερό σουτ του Καρούτη με το αριστερό που έδιωξε με υπερένταση ο Γιαννούσης.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89′ ο Παλιάτσας με όμορφη προσπάθεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΩΝΙΔΙΟ : Γιαννούσης Κ., Λάτσης, Σαρρής (Βερβεσός), Μπαϊρακτάρι, Βρετάκης, Γιαννούσης Σ., Χιώτης, Τσεμπελής, Κύργιος, Μπακάλης, Κατσίκαδας

Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ : Καπούταγλης, Λιώσης, Χούσα,  Νικολόπουλος Δ, Δημητρίου, Ανδριέλος (λ.τ 35 Καρούτης), Πολίτης Γ, Νικολόπουλος Θ. (66 Ντόμας), Γούρμος (76 Παλιάτσας), Κωνσταντινίδης, Πολίτης Π.

Όλη η επικαιρότητα