Τεχνολογία

Η Vodafone φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το πρωτοποριακό LG Optimus G

optimus_g_front.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το LG Optimus G, το δημοφιλές smartphone της LG, φέρνει πρώτη η Vodafone  στα καταστήματα της και αλλάζει τα δεδομένα στη αγορά των smartphones. Το Optimus G είναι μία κορυφαία συσκευή, συμβατή με την τεχνολογία LTE (4G ready), που προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης και επιτρέπει την πολλαπλή δραστηριότητα, για όσους θέλουν να συνδυάζουν εργασία με ψυχαγωγία και να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία εφαρμογές, ταυτόχρονα.

Μέσα από τη λειτουργία QSlide επιτρέπεται στους χρήστες να εκτελούν παράλληλα τις εφαρμογές που επιθυμούν σε διαφορετικά layers της οθόνης και να συνδυάζουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες ή ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους. 

Χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή quad-core Snapdragon™ S4 Pro, το Optimus G παρέχει εξαιρετική απόδοση και προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης με λειτουργικό Android, Jelly Bean 4.1.2.  Διαθέτει επίσης την εκπληκτική οθόνη True HD IPS Plus της LG με τεχνολογία Zerogap Touch για εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντάνια.

Στο LG Optimus G έχει τοποθετηθεί υψηλής ανάλυσης compact camera 13MP, για φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας, 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280 x 768 και τεχνολογία IPS για εντυπωσιακά φυσικά χρώματα, και κρύσταλλο Gorilla® Glass 2 για προστασία από φθορές.

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά το LG Optimus G και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν στην τιμή των 599€ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone.

Επιπλέον, με κάθε αγορά Optimus G, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone ή online στο vodafone.gr, όλοι αποκτούν εντελώς δωρεάν τον οδηγό πλοήγησης MLS Destinator και μια βάση αυτοκινήτου συνολικής αξίας 50€

Όλη η επικαιρότητα