Sexy

Lindsay Lohan: «Νιώθω σέξι όταν είμαι γυμνή και φοράω Chanel 5»

linds3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξή της να είπε ότι βαρέθηκε το Hollywood και όλα γύρω από αυτό όμως αυτό που φαίνεται πως δεν έχει βαρεθεί είναι τις σέξι ημίγυμνες φωτογραφήσεις. Ο λόγος για την Αμερικανίδα ηθοποιό Lindsay Lohan, η οποία φόρεσε τα σέξι εσώρουχά της και πόζαρε ανάμεσα σε καυτούς άντρες-μοντέλα για το περιοδικό “Hommes Style” του καλοκαιρινού τεύχους.



Η 28χρονη, η οποία έχει μετακομίσει εδώ και ένα χρόνο στο Λονδίνο, όπου εμφανίζεται στο West End, στο θεατρικό έργο “Speed-the Plow”, μίλησε στο περιοδικό για την αλλαγή στη ζωή της, κάτι που, όπως λέει, της αρέσει πολύ. Επίσης δηλώνει μόνη και δεν σκέφτεται, προς το παρόν, να κάνει κάποια σχέση:



“Δεν σκέφτομαι αυτόν τον καιρό για σχέσεις γιατί έχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου. Μου αρέσει που είμαι μόνη και το απολαμβάνω πολύ αυτό στο Λονδίνο”. Στην ερώτηση δε του δημοσιογράφου πότε νιώθει σέξι η πάλαι ποτέ προβληματική σταρ απάντησε: “Οταν είμαι γυμνή και φοράω Chanel No 5. Αλλά μου αρέσουν τα εσώρουχα. Τα δαντελένια εσώρουχα είναι τα καλύτερα και νιώθω όμορφη όταν τα φοράεω. Μου αρέσει να είναι κορίτσι και γυναίκα μαζί”. 











Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα