Lifestyle WEB tv

Λιβιεράτος για Εύη Αδάμ: Δε μιλάμε, δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται κιόλας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Για τις κόρες του, τη σχέση του με την Εύη Αδάμ αλλά και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή του μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή «ΕΔΩ» του ΣΚΑΪ.

«Ξαναζώ τη φοιτητική μου ζωή. Μ’ αρέσει πολύ που είμαι μόνος μου. Νομίζω ότι χρειάζεται πάντα μια περίοδος στη ζωή μας, ειδικά όταν βγαίνουμε από μια σχέση, να μη φοβηθούμε να μείνουμε λίγο μόνοι μας», σημείωσε ο τραγουδιστής.

«Ήταν μια περίοδος που μου συνέβησαν και πέσαν πάνω μου πολλά πράγματα. Ήταν ο θάνατος του αδερφού μου, ένα πρόβλημα με τη δουλειά μου, τα προβλήματα τότε με τον γάμο μου. Ήταν πολλά πράγματα μαζί σε πολύ σύντομο διάστημα. Και αυτό το βάρος δεν το άντεξα και γονάτισα. Μια περίοδος που κράτησε 2,5 χρόνια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σε ερώτηση για την Εύη Αδάμ: «Η Εύη κάνει μια δουλειά καλή, σαν μάνα, όπως πρέπει, μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα δεν το σχολιάζουμε άλλο. Όχι, δε μιλάμε, δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται κιόλας. Με τα παιδιά μου εγώ επικοινωνώ άμεσα. Δεν χρειάζεται γενικά στη ζωή σου να προσπαθείς να είσαι σε επαφή με κάτι, με το οποίο δεν μπορείς να συνεννοηθείς και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα