Γ Εθνική

Λόρι Κέρι: Στο στόχαστρο της Νίκης  Βόλου ο 27χρονος επιθετικός του Αστέρα Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Το… πολυβόλο του Αστέρα Αμαλιάδας είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Νίκης Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com! Ο Λόρι Κέρι που σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (στον 5ο όμιλο) και δύο τέρματα στον 2ο όμιλο των μπαράζ είναι ο ποδοσφαιριστής που επιθυμούν οι “κυανόλευκοι” να εντάξουν στο δυναμικό τους!

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος επιθετικός του Αστέρα Αμαλιάδας σκόραρε στα 14 από τα 22 ματς του πρωταθλήματος ενώ τα 7 τέρματα σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα. Από τα 19 γκολ τα 10 τα έχει πετύχει εντός έδρας και τα εννέα στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχε ένα χατ-τρικ, απέναντι στο Λεωνίδιο στις 5/11.

Επίσης, στην 5η αγωνιστική των μπαράζ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων (1-2) σημείωσε ένα γκολ, κάτι το οποίο έκανε και την 6η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Εθνικό (0-1) στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου έχουν κάνει επαφή με τον πρώτο σκόρερ του 5ου ομίλου και ευελπιστούν να καταφέρουν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή και να τον φέρουν στη Νέα Ιωνία! Σίγουρα μία τέτοια μεταγραφή θα ξεσηκώσει τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου!

Για την ωρα βεβαίως ο Λόρι Κέρι, δεν εχει ακόμα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον! Καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπως αλλωστε βλέπετε στη φωτό! Αναμένοντας ταυτόχρονα και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για να καθορίσει το μέλλον του!

Όλη η επικαιρότητα