Ελλάδα

Λύγισε η φοιτήτρια από την Ηλεία – Συγκλονιστική η μαρτυρία της 23χρονης για τον βιασμό της

Ακούστε το άρθρο

Την αναβίωση όσων έζησε κατά τη διάρκεια του βιασμού της αναγκάστηκε να φέρει και πάλι στην επιφάνεια η 23χρονη φοιτήτρια από την Ηλεία, η οποία κλήθηκε ως μάρτυρας για να καταθέσει κατά του 53χρονου βιαστή της που την βασάνισε και τη βίασε σε διαμέρισμα ένα χρόνο πριν, το Μάιο του 2017.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε χωρίς ακροατήριο, με τη νεαρή φοιτήτρια στο ξεκίνημα να περιγράφει τις μοιραίες ώρες που έζησε, υποστηρίζοντας πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο. Το νεαρό κορίτσι λύγισε την ώρα που μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να ξεφύγει από το ημιυπόγειο διαμέρισμα χωρίς να τα καταφέρει. Φέρεται να είπε στους δικαστές πως προσπάθησε να ξεφύγει, όμως ο 53χρονος παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασής του, έτρεξε και την έπιασε. Ακόμα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο κατηγορούμενος που υποστήριξε ότι έχει σοβαρά προβλήματα όρασης, επέλεξε να μην παραστεί στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως για ότι συνέβη είχε τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018, αφού η δίκη διεκόπη.

Όλη η επικαιρότητα