Ελλάδα

Λύθηκε το μυστήριο του αλυσοδεμένου πτώματος – Είχε εξαφανιστεί από τις 2 Νοεμβρίου

Ακούστε το άρθρο

Σε έναν 51χρονο από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 1/11, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε αλυσοδεμένη κάτω από τη γέφυρα της Ποτίδαιας στη Χαλκιδική. Πρόκεται για τον Κωνσταντίνο Βαβούρη από την περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκη. Η σορός, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό”.

Χάθηκε από τη Χαριλάου

Ο Κωνσταντίνος Βαβούρης εξαφανίστηκε από την περιοχή Χαριλάου. Για την εξαφανισή του 51χρορνου είχε βγει σχετική ανακοίνωση από τη «Γραμμή Ζωής».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθηματικός Κωνσταντίνος Βαβούρης έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι και αυτό προκαλεί ανησυχία στους συγγενείς του. Να σημειωθεί πως την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι και πράσινο μπουφάν.

Όλα δείχνουν αυτοκτονία

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας, είχαν οδηγηθεί οι αρχές αναφορικά με την αλυσοδεμένη σορό του Βαβούρη που εκβράστηκε το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς η σορός δεν έφερε τραύματα, ενώ διαπιστώθηκε ότι το σημάδι στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, δεν ήταν τραύμα, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, αλλά προϊόν αλλοίωσης, λόγω της σήψης.

Ο άντρας ηλικίας, τύλιξε το σώμα του με χοντρές αλυσίδες και τοποθέτησε τέσσερα βαρίδια στη μέση του, πριν πέσει στο νερό. “Ήταν αποφασισμένος για την αυτοχειρία”, δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, προσδιορίζοντας το θάνατο  σε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα