«Μ’ έχουν βάλει στόχο…»: Διαμαρτυρία αγρότη από τα Σαβάλια που τον έκλεψαν δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες

Στο στόχαστρο φαίνεται ότι έχει μπει αγρότης από τα Σαβάλια, καθώς μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών έχει πέσει δύο φορές θύμα κλοπής από άγνωστους δράστες.

Για τον κ. Τάσο Κομποστιώτη το ποτήρι ξεχείλισε χθες τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και αφαίρεσαν τσαντάκι με έγγραφα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αγροτικό του αυτοκίνητο μάρκας Toyota ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της κατοικίας του στα Σαβάλια και χθες το πρωί που ξύπνησε και κατέβηκε από το σπίτι βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Ανενόχλητοι

Ο αγρότης δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το αυτοκίνητο, καθώς άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι του συνοδηγού και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος ένα μαύρο τσαντάκι το οποίο περιείχε το δίπλωμα οδήγησης, άδειες αυτοκινήτων και διάφορα άλλα έγγραφα. Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να έψαχναν για χρήματα, ωστόσο μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν χρήματα.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι το σπίτι του κ. Κομποστιώτη βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, σε απόσταση δέκα μέτρων από την εκκλησία, και παρ’ όλα αυτά οι δράστες δεν πτοήθηκαν και έδρασαν ανενόχλητοι.

«Εγώ κοιμόμουν στο σπίτι και δεν άκουσα τίποτα. Ούτε όταν έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου ακούστηκε κάτι. Αυτό πρέπει να έγινε γύρω στις 4:30 με 5 τα ξημερώματα, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα» ανέφερε ο κ. Κομποστιώτης, ο οποίος κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και χθες το πρωί έλαβε αποτυπώματα και η σήμανση από το αυτοκίνητο και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Και σε αγροτική κατοικία

Ο κ. Κομποστιώτης πάντως δεν κρύβει την αγανάκτησή του και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ‘στόχο’, αφού πριν από είκοσι περίπου ημέρες άγνωστοι είχαν μεταβεί σε αγροτική κατοικία που διατηρεί στην περιοχή του Παλαιοχωρίου και είχαν αφαιρέσει ένα αλυσοπρίονο, ένα τρυπάνι και έναν τροχό.

«Διαμαρτύρομαι έντονα γι’ αυτή την κατάσταση. Συνέχεια έχουμε αυτό το καλό, που θα πάει το πράγμα; Με έχουν βάλει στόχο. Είναι η τρίτη φορά που με κλέβουν. Με είχαν κλέψει πριν ενάμιση χρόνο, με έκλεψαν πριν είκοσι μέρες και τώρα πάλι τα ίδια» ανέφερε ο κ. Κομποστιώτης.

Το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Σαβαλίων

Οι δράστες αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που βρισκόταν στο εσωτερικό του οχήματος