Μ. Μαρουκάκης: «Χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα»

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Βαγγέλη Αθανασούλη

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας , βρίσκεται και τυπικά πλέον στο δυναμικό του Αστέρα Αμαλιάδας, αφού έπεσαν χθες οι τελευταίες υπογραφές. Πλάι του, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Αθανασούλης, για το τυπικό καλωσόρισμα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για λογαριασμό του asterasamaliadas.gr και ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας. Θα κάνω από την πλευρά μου ό, τι μπορώ για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.
Ευχαριστώ τον κ. Παπαγεωργίου και την οικογένεια του Αστέρα για τη στήριξή τους.

Μακάρι με τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν περίμενα οι εγκαταστάσεις εδώ να είναι τόσο καλές. Γενικά δεν περίμενα σε αυτό το επίπεδο μια ομάδα να είναι τόσο οργανωμένη. Αυτό θα με βοηθήσει. Σε ένα υγιές περιβάλλον όπως εδώ, εύχομαι να κάνω μια πάρα πολύ καλή χρονιά.
Ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις το αποτέλεσμα. Ωστόσο κάθε παιχνίδι θα είναι για μας ένας νέος στόχος».

Έρχεται  σήμερα ο Μίχος !

Εν – τω μεταξύ σήμερα αναμένεται στην Αμαλιάδα ο νέος τεχνικός του Αστέρα  Πέτρος Μίχος, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. θα δρομολογήσει όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, έτσι ώστε αυτή στην έναρξη της πρεμιέρας , να έχει κλείσει  σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας!