Γ Εθνική

Μ. Τσίρκοβιτς (ΠΑΟ Βάρδας): «Θέλω η Κυριακή να είναι γιορτή για τη Βάρδα»!

Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από 13  ολόκληρα χρόνια, ο  Μίκι Τσίρκοβιτς, φόρεσε και πάλι  τη φόρμα του και μπήκε στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας για προπόνηση, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην πρώτη του ΠΑΟΒ. Ο άνθρωπος που άλλαξε όχι μόνο την ιστορία του ΠΑΟ Βάρδας, αλλά έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι και στην αλλαγή πορείας του Ηλειακού ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας το επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας, το οποίο έκλεβε τις καρδιές του κόσμου! Λίγο όμως πριν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν , δήλωσε τα ακόλουθα: «Είναι μια μέρα με ανάμικτα συναισθήματα. Μετά από δεκατρία χρόνια επιστρέφω στο γνωστό περιβάλλον. Σήμερα ξεκινάει ένα στοίχημα για μένα προσωπικό, για τη διοίκηση, για τον κόσμο της Βάρδας. Το στοίχημα είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Σήμερα ξεκινάει μια πρόκληση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Όταν ήμουν πριν δεκατρία χρόνια, η κάθε Κυριακή ήταν γιορτή για τη Βάρδα. Το ίδιο θέλω να κάνω και τώρα με τους ποδοσφαιριστές. Νιώθω σεβασμό και εκτίμηση για τους ποδοσφαιριστές, νιώθω χαρά που συναντώ γνώριμα πρόσωπα. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και σεμνοί. Αυτό θέλω να διατηρηθεί. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε να πω αυτά που λέγονται, ότι πάμε για Πρωτάθλημα. Ο στόχος δεν είναι το Πρωτάθλημα, αλλά η δημιουργία μιας ομάδας με ταυτότητα, η οποία θα γνωρίζει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Από  την Δευτέρα ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις!

Σχετικά με την προετοιμασία, ο Τσίρκοβιτς  χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή, ως εβδομάδα προσαρμογής. Θα περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις. Το Σάββατο θα γίνει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι, μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, οπότε και αρχίζουν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ξεκινωντας στο δάσος οι διπλές προπονήσεις .

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ…ΣΤΟΝ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

Ο νεαρός Βαρδαίος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, και ανήκει πλέον στο ρόστερ του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.

Ο Βενιαμίν της ομάδας ο οποίος έχει γεννηθεί στις 31/5/2001,  αποτελεί πρότυπο για όσους έχουν ως όνειρο κάποια μέρα να ακολουθήσουν τον δρόμο για την μεγάλη ομάδα. Αφού σταδιακά πέρασε απ’ τις ακαδημίες και την ομάδα Βάρδα 15 ξεχωρίζοντας πάντα για την μεγάλη θέληση και το αστείρευτο ταλέντο ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Είναι για τον ίδιο μια προσωπική επιβράβευση αλλά και παράδειγμα για όλα τα παιδιά των τμημάτων της ακαδημίας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ για την υπομονή, την προσπάθεια πολλών χρόνων πού καταβάλουν αλλά μέσα από την συνεχή δουλειά ώστε μια μέρα να καταφέρουν να προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα, γιατί έτσι αγγίζουν το όνειρο τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ:
«Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ο ποδοσφαιριστής ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ προωθήθηκε  απ’ την ομάδα Βάρδα 15 και ανέβηκε σ’ αυτήν του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ. Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει.
Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Όλη η επικαιρότητα