Γ Εθνική

Μ.Τσίρκοβιτς (προπονητής ΠΑΟΒ) « Ξέρω ότι θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Ακούστε το άρθρο

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς  απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας του, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Καθώς για δυο, ίσως και παραπάνω  βδομάδες θα λείψει από τον πάγκο του Παμβουπρασιακού ο Μίκι Τσίρκοβιτς.

Ο τεχνικός των «Ταύρων», μεταβαίνει στη Σερβία, προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Μ. Τσίρκοβιτς  λοιπόν, σε σχόλιό του για το θέμα αυτό στην προσωπική του σελίδα, ανέφερε απευθυνόμενος στους παίκτες του: «Μάγκες μου, σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δώσατε την Κυριακή. Θα προσπαθήσω να βγω νικητής στη μάχη που με περιμένει από τώρα και στο εξής . Ξέρω  ότι θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Λόγια συγκίνησης, λόγια καρδιάς, από τον άνθρωπο πρώτα από όλα  Μίκι Τσίρκοβιτς, και μετά τον προπονητή. Λες και δεν θα ξανασυναντηθεί… με τους παίκτες του, τα παιδιά του όπως λέει πάντα. Λες και δεν θα ξανακαθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΒ! Λες και κρύβει… σε όλους  εμάς που τον έχουμε ζήσει από κοντά όλα τα χρόνια που τον γνωρίζουμε, κάποιο μυστικό!

Πάντως  το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο Μ. Τσίρκοβιτς ήταν πολύ φορτισμένος, και για αυτό κάθε φορά που οι παίκτες του σκόραραν, έτρεχαν να του αφιερώσουν  το γκολ!

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως όπως στην προηγούμενη «μάχη» του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έτσι και τώρα, ο καταξιωμένος Σέρβος τεχνικός, θα βγει νικητής!

Πέκεζ  και Κουτσούμπας στον πάγκο των «πρασίνων»!

Με δεδομένη πλέον την απουσία του Μίκι Τσίρκοβιτς από τον πάγκο του ΠΑΟΒ, την ευθύνη  της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων» θα έχουν οι δυο έως τώρα συνεργάτες του! Δηλ. ο Μίροσλαβ Πέκεζ , και ο Χρήστος Κουτσούμπας, για όσο διάστημα απαιτηθεί, σύμφωνα με απόφαση  του Δ.Σ. της ομάδας. Αρχής  γενομένης  από το Κυριακάτικο εκτός έδρας  ματς στην Αμαλιάδα, κόντρα στον τοπικό Αστέρα!

Όλη η επικαιρότητα