Ελλάδα

Μαχαίρωσαν 22χρονη οπαδό – Βεντέτα Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακούστε το άρθρο

Έχουν πληθύνει ανησυχητικά τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα σκληρής βίας, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο Παπαστράτειο και τον αγώνα της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για… απόνερα μιας βεντέτας που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε χούλιγκαν των «αιωνίων» και εκδηλώνεται σε παιχνίδια όχι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά με πενιχρή αστυνομική παρουσία.

Μάλιστα οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για πράξεις που αποτελούν μια αλυσίδα βίας μετά το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι και φέρονται να βιντεοσκόπησαν τη σκηνή που συνέβη στη δυτική Αττική. Το οπτικοακουστικό υλικό, που παρουσιάζει τρεις άνδρες να κρατούν τη νεαρή γυναίκα και δύο να τη χτυπούν, με τον έναν να τη μαχαιρώνει στο πόδι, βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πέρα από το «ντου» στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο αυτής της βεντέτας εντάσσονται και άλλα ανάλογα περιστατικά σε συνδέσμους οργανωμένων, όπως στο Παναθηναϊκού στο Περιστέρι ή στου Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Οι αρχές, όπως είναι φυσικό, είναι ιδιαίτερα ανήσυχες, καθώς δεν είναι εφικτό με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν σε ανθρώπινο δυναμικό να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο που πλέον είναι… επίφοβο για τέτοια θλιβερά και επικίνδυνα περιστατικά.

Πηγή: sport-fm

Όλη η επικαιρότητα