Ηλεία Μουσική

Μάγεψε το κοινό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Μοναδική βραδιά στο Κάστρο Χλεμούτσι

Ακούστε το άρθρο

Μαγική στιγμή, μαγική βραδιά, στο Κάστρο Χλεμούτσι το βράδυ της Δευτέρας, με την μοναδική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης  και το Κάστρο Χλεμούτσι κατάμεστο από κόσμο υποδέχτηκε και αποθέωσε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που έκανε την βραδιά ξεχωριστή.

Η συναυλία της υπό τον τίτλο «Νύχτες καλοκαιρινές», ήταν όλα όσα περίμενε το κοινό, όλα όσα ήθελε από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Γεμάτη ένταση και πάθος στη σκηνή, τραγούδησε με την ξεχωριστή φωνή της, χαρίζοντας το χαμόγελό της στο κοινό. Στιγμές συναισθηματικής φόρτισης και εκτόνωσης εναλλάσσονταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να καθηλώνει με την φωνή της αλλά και με την σκηνική δυναμική της παρουσία.

Πολλά αγαπημένα τραγούδια παρέσυραν το κοινό, καθώς η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε κάνει ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, και καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς το κοινό τραγούδησε μαζί της και έγιναν όλοι μία παρέα.

Αγαπημένοι στίχοι, αγαπημένες μουσικές, πλημμύρισαν το κοινό με συναισθήματα, χαράς, λύπης, αγάπης, πάθους και έρωτα…

Μαζί της στη σκηνή οι εξαιρετικοί μουσικοί της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι οι συντελεστές αποθεώθηκαν από το κοινό.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα, το «και άλλο και άλλο» που ακουγόταν από το κοινό το οποίο συμμετείχε καθ’ όλη την διάρκεια, τα χρώματα και οι ήχοι, συνέθεσαν την επιτυχία της βραδιάς.

(Φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος)

Όλη η επικαιρότητα