Γυναίκα

Μαγικά τρικ για να κάνεις τη γραμμή του eyeline

kentriki.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μαγικά τρικ για να κάνεις τη γραμμή του eyeliner

Το σωστό μάτι από το eyeliner φαίνεται. Μάθε πως να τραβάς τη γραμμή με ευκολία

Κραγιόν έβαλες, μύτη πουδράρισες, μάσκαρα για τη βλεφαρίδα κι αυτή εντάξει. Τι έμεινε; Η γραμμή του eyeliner, αλλά για να την τραβήξεις πρέπει να έχεις χέρι χειρουργού ή μεταπτυχιακό στη γεωμετρία.

Τόσα προσόντα για κάνεις το βλέμμα σου γατίσιο; Θα κάνουμε τη ζωή μας εύκολη με μικρά μυστικά. Η γραμμή του eyeliner θα είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του μακιγιάζ, το επιβεβαιώνει και το byrdie.com.

Κόλλα το

Παρόλο που ακούγεται τρελό, δουλεύει. Πάρε ένα κομμάτι σελοτέιπ και κόλλησε το ελαφρά στο χέρι σου για να φύγει η κόλλα και στη συνέχεια τοποθέτησέ το διαγώνια στην άκρη του ματιού σου. Αρχίστε το eyeliner από το σημείο που θέλετε να τελειώσει με κίνηση προς τα εμπρός. Αφαιρείται προσεκτικά και έτοιμες.

Επιχείρηση μολύβι

Αν με το υγρό eyeliner γίνεσαι χάλια μπορείς πολύ απλά να κάνεις μία γραμμή κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων με ένα μαλακό μολύβι. Μόλις την ολοκληρώσεις περνάς από πάνω το υγρό και έχεις σούπερ αποτέλεσμα.

Μου δίνετε την κάρτα σας;

Για να πετύχεις την τέλεια γωνία βάλε στην άκρη του ματιού μία κάρτα ή ένα σταθερό κομμάτι χαρτί. Αυτή η τεχνική θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις πόσο πρέπει να τραβήξεις τη γραμμή στην άκρη. Υπάρχει λύση.

Το κεφάλι ψηλά

Έχεις φτιάξει τη γραμμή και έχει φτάσει η στιγμή του ”φτερού”. Σήκωσε το πηγούνι σου, και κοίτα χαμηλά. Θα δημιουργηθεί μία νοητή γωνία την οποία θα γεμίσεις. Τα μικρά λάθη μπορούν πολύ εύκολα να διορθωθούν με μία υγρή μπατονέτα.

Άνοιξε το ψυγείο

Για καλύτερη εφαρμογή βάλε το μολύβι σου 10 λεπτά στο ψυγείο. Μόλις το βγάλεις θα μπορείς πολύ εύκολα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ατυχήματα.

Ένωσε τις τελείες

Αντί να κάνεις μία ενιαία γραμμή, φτιάξε μικρές τελείες κατά μήκος του ματιού. Θα λειτουργήσει ως οδηγός για να βάλεις από πάνω το υγρό eyeliner.



Πηγή: cosmo.gr





 
 


Όλη η επικαιρότητα