Lifestyle

Μάικλ Ντάγκλας: Το μυστικό της επιτυχίας μου είναι το μεγάλο…πέος μου!

maikl_ntagklas_to_mystiko_tis_epityhias_moy_einai_to_megalo.peos_moy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Vanity Fair και στον δημοσιογράφο, George Wayne, για να προωθήσει την νέα του ταινία Ant – Man. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον 70χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του, αφού πρώτα του ανέφερε ότι το μυστικό της επιτυχίας του πατέρα του, επίσης ηθοποιού, Κερκ Ντάγκλας, ήταν το λακκάκι που είχε στο πηγούνι, ενώ το αντίστοιχο μυστικό του Ομάρ Σαρίφ, ήταν το κενό στα δόντια.



Τότε, ο ηθοποιός απάντησε: «Το μεγάλο πέος μου είναι το μυστικό της επιτυχίας μου»! Και, αν με αυτή την δήλωσε ο Ντάγκλας άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο του Vanity Fair, πριν τρία χρόνια είχε φέρει σε άβολη θέση την σύζυγό του, ηθοποιό, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, όταν ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο καρκίνος του φάρυγγα, από τον οποίο είχε νοσήσει το 2010, οφειλόταν στο στοματικό σεξ. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ντιάντρα Ντάγκλας, είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε ότι δεν φέρει καμία «ευθύνη» για την ασθένεια του ηθοποιού.



Ο Μάικλ Ντάγκλας στην επίμαχη συνέντευξη ανέφερε ότι ο 14χρονος γιος του Ντίλαν εκτελεί χρέη μάνατζέρ του και ήταν αυτός που τον προέτρεψε να συμμετάσχει στην νέα ταινία της Marvel, Ant -Man. 



«Ο Ντίλαν είναι ιδιαίτερα υπερήφανος να εκτελεί χρέη μάνατζέρ μου, μου είπε “μπαμπά πρέπει να κάνεις αυτή την ταινία, αφορά ένα νέο κοινό για σένα”», δήλωσε για τον γιο του ο ηθοποιός και συμπλήρωσε, ότι τόσο ο 14χρονος Ντίλαν, όσο και η 12χρονη κόρη του, Κάρις, είναι ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή του στην νέα ταινία της Marvel. 


Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα