Lifestyle

Μάιλι Σάιρους – Κέιτλιν Κάρτερ: Χώρισαν τους άντρες τους και έγιναν ζευγάρι

Ακούστε το άρθρο

Η 26χρονη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους, κόρη του γνωστού τραγουδιστή κάντρι Μπίλι Ρέι Σάιρους, ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ. Σε ένα παράλληλο σύμπαν και η 30χρονη τηλεπερσόνα, Κέιτλιν Κάρτερ, χώρισε τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Μπρόντι Τζένερ, γιο της Κέιτλιν Τζένερ. Οι φωτογραφίες της Μάιλι και της Κέιτλιν να φιλιούνται σε σκάφος στην Ιταλία ήταν το κερασάκι στην … τούρτα της αποτυχίας του γάμου της Μάιλι.

Μάιλι και Κέιτλιν ερωτοτροπούν μπροστά στους παπαράτσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, οι Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ εθεάθησαν να ερωτοτροπούν στο «Soho House» στο δυτικό Χόλιγουντ, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών, που τις έβλεπαν να φιλιούνται και να ερωτοτροπούν χωρίς αιδώ. Μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Έχουν εμμονή η μία με την άλλη. Δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ, στο πάτωμα. Βασικά έκαναν σεξ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ζευγάρι».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=1cG4zfy8HaY

«Καταρρακωμένος» ο Χέμσγουορθ – Διστάζει για την αίτηση διαζυγίου 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο σύζυγος της Μάιλι Σάιρους έχει κάνει πολλές φορές υπομονή με τα «καπρίτσια» της τραγουδίστριας, αλλά αυτή τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε. Μπορεί οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι όμως οι ερωτικές περιπτύξεις της Μάιλι δεν είναι κάτι που μπορεί να συγχωρήσει και τον εκθέτουν και στην οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε λίγες ημέρες στο σπίτι του αδερφού του στην Αυστραλία, με τους παπαράτσι να τους καταδιώκουν και σπάζοντας την σιωπή του, είπε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».

Εντωμεταξύ, η Μάιλι κυκλοφόρησε τη νέα της μπαλάντα με τίτλο «Slide Away», στην οποία τραγουδάει για ναρκωτικά και αλκοόλ αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Λίαμ.

via

Όλη η επικαιρότητα