Μάρα Δαρμουσλή: Από την νευρική ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια

Το βράδυ της Δευτέρας (24/2), η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και δήλωσε ανοιχτά πως είναι και πάλι ερωτευμένη αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της. Eπίσης παραδέχτηκε πως σύντομα θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παράλληλα, θυμήθηκε το πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε επί σειρά ετών και αποκάλυψε πως πάντα είχε θέμα με τα μεγάλα της αυτιά τα οποία και διόρθωσε.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το Photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια».

Τελειώνοντας, συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον πρόσφατο χαμό του αδελφού της, περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στενoχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στενoχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο, και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά».

via